Θα κάνουν οχτώ συναυλίες σε μία μέρα!

23.05.2012
Ίσως η πιο τρελή μπάντα αυτή τη στιγμή θα μείνει άυπνη 24 ώρες πάνω στη σκηνή.

Το έχουμε πάρει χαμπάρι πλέον πως δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη μπάντα και κάθε μέρα προσπαθούν να μας το υπενθυμίζουν κάνοντας στ' αλήθεια ότι λένε οι υπόλοιποι για πλάκα. Οι Flaming Lips έχουν δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα με τελευταίο πείραμα το splatter δίσκο τους για τον εορτασμό της Record Store Day για το οποίο ζήτησαν το αίμα όσων συμμετείχαν και το έβαλαν σε φιαλίδια ανάμεσα στις σελίδες του άλμπουμ.

Η καινούρια τους απόπειρα έχει σκοπό την είσοδο τους στο βιβλίο Guinness για τις περισσότερες συναυλίες σε μια μέρα (στις 27 Ιουνίου) σε διαφορετικές πόλεις και να σπάσουν εκείνο του Τζέι Ζ (Jay Z) ΤΟ 2006 με τα 7 lives σε 24 ώρες.

Όλες τις εμφανίσεις τους θα τις streamάρουν για τα O Music awards και απ’ ότι είπε ο τραγουδιστής τους Γουέιν Κόιν ( Wayne Coyne) δεν θυμάται αν του το ζήτησαν να το κάνει ήτο έκανε εθελοντικά αλλά είναι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες. Πάντα μου άρεσε ο τρόπος που ο Τζέρι Λι Λούις (Jerry Lee Lewis) τερμάτιζε τον τηλεμαραθώνιο του και θα ήθελα να παίξω τραγούδια των Flaming Lips στις οχτώ το πρωί.. πρόσθεσε ο Κόιν και είμαστε περίεργοι για το αποτέλεσμα.

Κ.Π