Ο Άνταμ Λάμπερτ στην κορυφή των Billboard!

24.05.2012
Το νέο άλμπουμ του παγκόσμιου σούπερσταρ, “TRESPASSING”, βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του Billboard Top 200 και στο #1 του Billboard Digital Albums Chart.

Αυτό είναι το πρώτο #1 debut του Lambert. Το πρώτο του album έφτασε στο #3 το 2009. Το “TRESPASSING” μπήκε επίσης κατευθείαν στο #1 του SoundScan Chart και στο Digital Albums Chart στον Καναδά.

Το “TRESPASSING”, το οποίο κυκλοφόρησε από την RCA Records/19 Recordings στις 15 Μαίου, είναι σε παραγωγή του Ανταμ Λάμπερτ (Adam Lambert) και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Εκτός από το ότι έχει γράψει τα περισσότερα τραγούδια, ο Λάμπερτ συνεργάστηκε με νικητές βραβείων καλλιτέχνες, top παραγωγούς και τραγουδοποιούς ανάμεσά τους τον Φάρελ Γουϊλιαμς (Pharrell Williams), τον Μπένι Μπλάνκο (Benny Blanco) και τον Σαμ Σπάρο (Sam Sparro).

Το νέο single του Λάμπερτ “Never Close Our Eyes”, υπογράφουν οι Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) και Dr.Luke και αυτή την στιγμή ανεβαίνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς στα charts.

Από την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ του Λάμπερτ το 2009 έχει πουλήσει σχεδόν δύο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο Λάμπερτ ήταν υποψήφιος για Grammy στην κατηγορία Best Male Pop Vocal Performance για το “Whataya Want From Me” το 2010 και επίσης κυκλοφόρησε το Glam Nation Live CD/DVD και το Acoustic Live! EPs. Είναι το πρώτο AMERICAN IDOL που πραγματοποίησε παγκόσμια περιοδεία στα πλαίσια της κυκλοφορίας του debut album του αμέσως μετά τη σεζόν του IDOL.

Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, ο Ανταμ ανέβηκε στην σκηνή των MTV European Music Awards ως τραγουδιστής των Queen, οι οποίοι μόλις είχαν τιμηθεί με το βραβείο Lifetime Achievement.

Η μαγευτική εμφάνιση χαρακτηριστικέ ως το highlight των EMA και είναι μια ένδειξη για την καριέρα του τα επόμενα χρόνια.

www.adamofficial.com

@adamlambert