Οι Epica στο Gagarin

25.05.2012
Στις 26 και 27 Μαϊου , οι Epica θα εισβάλουν στο Gagarin και Seduce The Heaven και Skeptical Minds θα έχουν την τιμή να εγκαινιάσουν την μουσική πανδαισία που θα ακολουθήσει.

Στις 26 και 27 Μαϊου , οι Epica θα εισβάλουν στο Gagarin και Seduce The Heaven και Skeptical Minds θα έχουν την τιμή να εγκαινιάσουν την μουσική πανδαισία που θα ακολουθήσει.

Το σχήμα αποκάλυψη του συμφωνικού metal, η Ολλανδική μουσική «ταχεία» με την frontwoman-έμβλημα Simone Simons επιστρέφει στην Ελλάδα για 2 εμφανίσεις που θα δημιουργήσουν ρίγη συγκίνισης στους οπαδούς και θα αφήσουν το κοινό να παραμιλά.

Οι Seduce The Heaven αποτελούν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα σχήματα της ελληνικής metal σκηνής, με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Field Of Dreams” να κυκλοφορεί σύντομα. Δημιουργήθηκαν το 2009 από μέλη των Fragile Vastness, God.Fear.None και Κollektiva. To πρώτο δείγμα δουλειάς τους με τίτλο “Promo EP 2011” έχει ήδη αποστάσει διθυραμβικές κριτικές από τον μουσικό τύπο.

Οι Skeptical Minds μας έρχονται από το Βέλγιο και φέτος συμπληρώνουν 10 χρόνια ζωής. Συνδυάζοντας γυναικεία φωνητικά, τσέλο, δυνατές κιθάρες και ηλεκτρονικά στοιχεία, δημιουργόντας ένα εκρηκτικό μείγμα που καθηλώνει! Έχουν πάνω από 200 εμφανίσεις στο βιογραφικό τους ενώ μέσα στην άνοιξη του 2011 αναμένεται η τέταρτη τους κυκλοφορία.

Για τους Epica μπορούν να γραφτούν κείμενα επί κειμένων για την ραγδαία άνοδο τους στο στερέωμα του symphonic metal, για την ομορφιά της φωνής της Simone Simons, τις εξαιρετικές συνθέσεις του Mark Jansen ή τα καταιγιστικά live που έχουν δώσει.

Aς αφήσουμε όμως τους μουσικοκριτικούς και οπαδούς να μιλήσουν για τους Epica και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από τις τελευταίες εμφανίσεις τους στην Ελλάδα:

“η επόμενη συναυλία των Epica στην Αθήνα θα είναι sold out!” – Δημήτρης Καζαντζής, Rockpages.gr

“a perfect live show from probably the best symphonic Metal band nowadays.” – Panos Pagonopoulos, Metal-Temple.com

“μία φοβερή βραδιά για όσους παραβρέθηκαν εκεί.” – Ηλίας Μαρόγλου, Greekrebels.gr

“δικαίωσαν με το παραπάνω τη φήμη τους ως η πιο ανερχόμενη μπάντα του symphonic metal.” – Τζίνα Τουρλίδα, SolidRock.gr

“EPICA WHERE AWESOME!” – Manos Alibertis, Metalzone.gr

“Epica played in total for almost two hours! In my opinion the overall show was stellar.” – SonicCathedral.com

από τις καλύτερες συναυλίες που πήγα φέτος. Άντε μετά να επιστρέψεις στην πραγματικότητα με τις εξεταστικές κτλ…” – Rocking.gr Forum User

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΛΑΙΒ!!! Πέρασα τέλεια!!! Αν και δεν ήμουν καμιά τρελή φαν η μπάντα με κέρδισε όσο δεν πάει!!!” – Rocking.gr Forum User

“gamatoi!!! hmoun kai egw ekei kai apla eskisan!!!! Epica kai ta vrakia sto patwma!!!!” –YouTube Commentator

Και τώρα στις 26 και 27 Μαίου το Gagarin 205 θα κατακλυστεί για μία ακόμη φορά από χιλιάδες οπαδούς . Εσύ θα λείπεις;

Info

Που: Gagarin 205, Λιοσίων 205

Πότε: 26 και 27 Μαίου

Tιμή εισιτηρίου: 25€ προπώληση και ταμείο.

H προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 20 Απριλίου.

Σημεία προπώλησης:

TicketHouse (Πανεπιστημίου 42) και www.ticketpro.gr