Οι Mental Architects στο Six Dogs

28.05.2012
Την Παρασκευή 1η Ιουνίου οι Mental Architects θα εμφανιστούν στο Six Dogs με opening act τους We.Own.The.Sky.

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου οι Mental Architects θα εμφανιστούν στο Six Dogs με opening act τους We.Own.The.Sky. Μ’ ένα μπαράζ δυναμικών σκαμπανεβασμάτων, upbeat ρυθμικών εκρήξεων και παθιασμένων μελωδικών περιπλοκών, οι Mental Architects καταφέρνουν να συντάξουν την πιο φρέσκια πρόταση στον post/math-rock ήχο.

Με ένα εξαιρετικό EP που έκλεψε τις εντυπώσεις (σε παραγωγή Chris Common/These Arms Are Snakes) και με το φετινό εκπληκτικό ντεμπούτο τους “Celebration” στα μπαγκάζια τους - με μοναδικές μουσικές συμμετοχές από τον ευρύτερο post/math-rock χώρο (Joseph Andreoli/Giraffes?Giraffes! και Bryant Clifford Meyer/Red Sparowes) σε παραγωγή Aaron Harris/ex-ISIS και mastering από τον James Plotkin/Khanate - το math-rock trio εκ Βουλγαρίας, αποτελούν το νέο μεγάλο μουσικό μυστικό που περιμένει να ανακαλυφθεί.

Μαζί τους οι ανερχόμενοι πενταμελείς We.Own.The.Sky στους επικούς heavy instrumental/post rock ήχους τους, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του πρώτου τους ολοκληρωμένου δίσκου.

Info
Που: Six d.o.g.s , Αβραμιώτου 6-8 , Μοναστηράκι

Πότε: Παρασκευή 1η Ιουνίου

Είσοδος: €7 (προπώληση/ταμείο)

Πόρτες: 20.30

Έναρξη: 21.00

Προπώληση αποκλειστικά εδώ