Η απάντηση της EBU για τον αποκλεισμό της Σουηδίας!

29.05.2012
Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά στην εμφάνιση της Σουηδίας στη Eurovision εξαιτίας του εφέ που χρησιμοποίησε η Loreen στο τέλος της χορογραφίας της.

Οι πρώτες υποψίες για τον αποκλεισμό της Σουηδίας και την ακύρωση της νίκης της, ήρθαν μετά τη διαμαρτυρία του Γιάννη Πουλόπουλου, για τη χρήση του εφέ της αργής κίνησης στο φινάλε του κομματιού.

Ο ίδιος έστειλε μάλιστα επιστολή στην EBU, επισημαίνοντας το γεγονός και τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους κανονισμούς...

Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα ο Executive Supervisor του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού, Jon Ola Sand, απάντησε με τη σειρά του με νέα επιστολή στην οποία αναφέρεται: «Έλαβα ένα email σχετικά με το θέμα, αλλά σίγουρα δεν απαγορεύεται. Δε λέει πουθενά στους κανονισμούς ότι απαγορεύεται το slow motion. Μπορείτε να αναπνεύσετε! Η Eurovision θα είναι στη Σουηδία του χρόνου

Η Σουηδία κατέκτησε τη Eurovison 2012 με 372 βαθμούς και είναι αναμφίβολα η νικήτρια του 57ου διαγωνισμού... Το μόνο που μένει είναι να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία για την διοργάνωση που θα φιλοξενήσουν του χρόνου!

Ε.Σ.