Λέσλι Έβανς: To κρυφό τέταρτο μέλος των Bee Gees

29.05.2012
Aποκαλούσε τον εαυτό της "το τέταρτο Bee Gee" - αλλα με μία διαφορά... μόνο οι πολύ αφοσιωμένοι θαυμαστές γνωρίζουν την ύπαρξη της.

Η Λέσλι Εβανς (Lesley Evans), 67 ετών, έμεινε πισω από τις κάμερες στη διάρκεια της καριέρας της μπάντας - εκτός από μία εκπληκτική ερμηνεία στη θέση του αδελφού της Ρόμπιν σε μία sold out συναυλία το 1969.

Τώρα η Λέσλι εχει μείνει μόνη με τον αδελφό της Μπάρι (Barry), 65 ετών, και με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του Ρόμπιν, αποκάλυψε μερικές από τις αναμνήσεις της, καθώς μεγάλωνε σε μία από τις πιο διάσημες οικογένειες του κόσμου, αλλά και πώς κάποτε έσωσε τη ζωή του Ρόμπιν.

Ακόμη σε βαρύ πένθος για τον αδερφό της που πέθανε την περασμένη Κυριακή, η Λέσλι αποκάλυψε πως κάποτε του έσωσε τη ζωή, όταν σε ηλικία μόλις 18 μηνών εκείνος κολυμπούσε σε ποτάμι του Isle Of Man. "Θυμάμαι να τον βλέπω να επιπλέει με τα μάτια γουρλωμένα προς τα πάνω. Μπήκα μέχρι τη μέση και τον άρπαξα κάτω από τα χέρια για να τον βγάλω, μέχρι που ήρθαν άνθρωποι να μας βοηθήσουν και τους δύο να βγούμε από το νερό".

Μητέρα επτά παιδιών τώρα, θυμάται και χαμογελάει όταν κάποτε ο Ρόμπιν μετά απο μια αδελφική διαφωνία, αρνείτο να βγει στη σκηνή, το 1969, και εκείνη αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει.. "Εγινα κρυφά το νέο τέταρτο μέλος. Μου άρεσε πολύ εκείνη η βραδυά. Ξέρω ότι ο Ρόμπιν το έβλεπε και μπορεί να ένιωθε άβολα γι αυτό..."

Λίγο αργότερα όμως γνώρισε τον άντρα της, έναν πωλητή από την Αυστραλία ονόματι Κιθ Εβανς (Keith Evans) και έκανε οικογένεια, αποχαιρετώντας της σόουμπιζ...

Μίλησε για τον Ρόμπιν τώρα, με αφορμή το θανατό του και είπε ότι γενικά δεν ήταν καθόλου 'χαλαρός' χαρακτήρας... "Δε με φώναζε ποτέ με το όνομα μου, αλλά πάντα 'αδερφή'. Μπορεί να είχε να με δει 10 χρόνια, και όταν θα έμπαινα στο δωμάτιο θα έλεγε "Oh, γεια σου αδερφή, πώς είσαι?"

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν ήταν στο Σίδνεί το 2010, μετά από χειρουργείο του και έδειχνε εξαιρετικά αδυνατισμένος...

Λίγο πριν το μοιραίο, την είχε πάρει τηλέφωνο ο αδελφός του Μπάρι, να την προειδοποιήσει ότι ο Ρόμπιν δε θα τα βγάλει πέρα...

Η μητέρα τους Μπάρμπαρα, 93, είναι συντετριμμένη και δε μπορεί να δεχτεί ότι έχασε τρεις γιους τόσο νέους. Ο Μορις έφυγε στα 53 και ο Αντι στα 30.

Ε.Σ.