Καρντάσιαν σε Ριάνα: Κάτω τα χέρια από τον Κάνιε!

29.05.2012
Η αγαπημένη του γνωστού ράπερ δεν επιτρέπει σε καμία γυναίκα να τον πλησιάσει όταν δεν είναι εκείνη μπροστά και πρόσφατα φρίκαρε με την παρουσία της Ριάνα στα καμαρίνια του.

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) κυκλοφορεί κι επισήμως δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με την οποία εμφανίστηκε και στο φεστιβάλ των Καννών για να παρουσιάσει τη 30λεπτη ταινία του Cruel Summer και να μάθει στους υπόλοιπους ποιο είναι το μέλλον του κινηματογράφου.

Οι δυο τους δηλώνουν παντού πόσο ερωτευμένοι είναι, εκείνος δε μπορεί ακόμα να διαχειριστεί ότι στις περισσότερες κοινές τους εξόδους η Κιμ τραβάει την προσοχή περισσότερων φαν και αυτό που δεν ήξερες είναι το πόσο ζηλιάρα είναι όταν τον πλησιάζουν άλλες γυναίκες.

Συγκεκριμένα η 31χρονη σελέμπριτι/ ριάλιτι περσόνα/ μοντέλο/ κάτι απ όλα τα έβαλε με τη Ριάνα (Rihanna) και δεν την άφησε ούτε λεπτό μόνη της με τον Κάνιε στα παρασκήνια όταν εμφανίστηκε μαζί του και με τον Τζέι Ζ στη συναυλία τους στην 02 Arena του Λονδίνου.

Όπως είπε μία πηγή στην εφημερίδα Sun "Η Κιμ είναι υπερπροστατευτική με τον Γουέστ και δεν θέλει καμία γυναίκα κοντά του εκτός αν είναι κι εκείνη εκεί –ακόμα κι αν είναι φίλες του. Απαγόρευσε στη Ριάνα να πλησιάσει το καμαρίνι του όταν δεν ήταν αυτή εκεί και το γεγονός ότι η 24χρονη τραγουδίστρια έβγαινε με τον αδερφό της μάλλον δεν βοηθάει την κατάσταση". Επίσης πρόσθεσε ότι η Καρντάσιαν ξέρει ότι στις περιοδείες γίνεται χαμός με τον Κάνιε και δεν μπορεί τον ανταγωνισμό. Οπότε κυρίες το νου σας.

Κ.Π