Η Μαντόνα "τη λέει" στη Γκάγκα (ξανά)

29.05.2012
Η 50χρονη τραγουδίστρια δεν σταματά να αναφέρεται στην 25χρονη σταρ και στο βίντεο από τις πρόβες για την περιοδεία της μοιράζει απλόχερα τροφή στους γκαγκαφανς.

Η Μαντόνα (Madonna ) συνεχίζει να βγάζει τα αψυχολόγητα κόμπλεξ και την ανησυχία που την έχει πιάσει με τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) για να δημιουργήσει μία υποτιθέμενη κόντρα και να προκαλέσει μια αναταραχή στα στρατόπεδα των Μαντονικών και των little monsters που βρίσκονται στα όπλα ανά πάσα στιγμή.

Η 50χρονη ποπάδικη θεά θα βγει προσεχώς για την πρόμο περιοδεία του “MDNA” και μόλις διέρρευσε ένα βίντεο από τις πρόβες την ώρα που τραγουδάει το τραγούδι Express yourself σε συνδυασμό με το Born this way της Γκάγκα και δεν είναι και πολύ δύσκολο να βρεις τις διαφορές μεταξύ τους.

Μόλις τελειώνει η Μαντόνα λέει συνέχεια She’s not me και να σου θυμίσουμε ότι για το συγκεκριμένο κομμάτι της Γκάγκα είχε αναφέρει κάποια στιγμή ειρωνικά ότι είναι ένας φοβερός τρόπος για να επαναεκτελέσει το Express yourself. Στο βίντεο δε φαίνονται πολλά πράγματα αλλά πάτησε το play απλά για το ηχητικό της υπόθεσης…

Κ.Π