Τζέσι Τζέι: "Μοιάζω σαν τραβεστί!"

29.05.2012
Η 24χρονη τραγουδίστρια θέλει ν' αλλάξει τελείως την εικόνα και το στυλ της και ν αποβάλει όλο αυτό το παιδικό και καρτουνίστικο στυλ που έχει μέχρι τώρα.

Αν έχεις παίξει ποτέ εκείνα τα παιχνίδι που πρέπει ν' αναγνωρίσεις κάποιον από το κούρεμα ή κάποιο χαρακτηριστικό που φοράει χωρίς να βλέπεις το πρόσωπο τότε ξέρεις ότι θα μπορούσε να είναι άνετα μέσα η Τζέσι Τζέι (Jessie J). Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που έχουν δημιουργήσει ένα προσωπικό τελείως attitude και είναι πολύ ιδιαίτερη φιγούρα στη μουσική μαζί με την χαρακτηριστική φωνή της να της δίνει πολλά συν.

Κι όμως η 24χρονη τραγουδίστρια, μουσικός και κριτής στο The Voice η οποία έχιε ήδη κατοχυρώσει τις πρώτες ημερομηνίες της καινούριας της περιοδείας, έχει αρχίσει να βαριέται όλο αυτό το λουκ που έχει πλασάρει από τη στιγμή που άρχισε να γίνεται διάσημη με το αυστηρό κούρεμα και τα κολάν και πιστεύει πως από έχει γίνει καρικατούρα.

«Νομίζω ότι άρχισα να φαίνομαι σαν καρτούν με τα catsuits και το στυλ των μαλλιών μου κι έχω καταντήσει να μοιάζω με τραβεστί πια. Θέλω ν’ αλλάξω τα μαλλιά μου και γενικά το στυλ μου. Θέλω να μου επιτραπεί να μεγαλώσω.» ίπε στην τελευταία συνέντευξη της στο περιοδικό Grazia κι άλλη μία φορά κοντράρεται με τους τύπους που έχουν φτιάξει την εικόνα της και τον τρόπο που πρέπει ν' αντιμετωπίζει τα μίντια.

K.Π