Αντέλ: "Καμία ποπ σταρ δεν είναι σέξι από κοντά!"

26.09.2012
Η 25χρονη μέλλουσα μαμά χαλάει λίγο το μύθο των ποπάδικων σεξ συμβόλων σε πρόσφατη συνέντευξη της...

Είναι από τις λίγες σταρ που πουλάνε αμέτρητα άλμπουμ χωρίς σταματημό και δεν μπαινοβγαίνουν στα γυμναστήρια για τέλειους κοιλιακούς όπως απαιτεί ο χώρος τους, φτιάχνοντας ένα άτυπο κίνημα για τις γυναίκες των νούμερων από medium και πάνω.

Την ώρα που η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) κάνει την επανάσταση της ανεβάζοντας κιλά και ποστάροντας (ελαφρώς γελοίες) φωτογραφίες για να υπερασπιστεί τις καμπύλες της κι η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) είναι αγνώριστη η Αντέλ(Adele) απομυθοποιεί την υπερβολική σεξουαλικότητα των mainstream τραγουδιστριών.

Στην τελευταία συνέντευξη της στη Sun μίλησε και για την ψεύτικη εικόνα των γυναικών συναδέλφων της στα βίντεο κλιπ και τις φωτογραφήσεις τους που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Τις περισσότερες τις έχω δει από πολύ κοντά και είναι τελείως διαφορετικές απ όσο δείχνουν γενικά. Εγώ απλά στέκομαι και τραγουδάω. Δε ενδιαφέρει αν φοράω μεγαλύτερο νούμερο και έχω περισσότερα κιλά από άλλες καλλιτέχνιδες. Ανεξάρτητα με το πώς φαίνεσαι, το θέμα είναι να είσαι χαρούμενη με τον εαυτό σου.» δήλωσε η εγκυμονούσα τραγουδίστρια και ο νοών νοείτω . Και όπως καταλαβαίνεις ξεκινάει σιγά σιγά ένας μικρός πόλεμος και δεν αποκλείεται να γίνει μόδα στο τέλος η λίγο πιο παχουλή σιλουέτα.

Κ.Π