Η Μπιγιονσέ θα γυρίσει μόνη της αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ

27.11.2012
Ένα ντοκιμαντέρ για τον εαυτό της θα γυρίσει η Μπιγιονσέ (Beyonce) η οποία θα είναι και πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης του έργου.

Ένα ντοκιμαντέρ για τον εαυτό της θα γυρίσει η Μπιγιονσέ (Beyonce) η οποία θα είναι και πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης του έργου.

Η τραγουδίστρια συνεργάζεται με την Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ που θα περιλαμβάνει τα παρασκήνια της ζωής της και των συναυλιών της. Πολλές από τις σκηνές έχουν γυριστεί από την ίδια την Μπιγιονσέ με το δικό της λάπτοπ. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί αποκλειστικά στο δίκτυο HBO στις 16 Φεβρουαρίου του 2013.

Μιλώντας για το ντοκιμαντέρ ο επικεφαλής του τηλεοπτικού προγράμματος του HBO, Michael Lombardo, δήλωσε: "Όλοι ξέρουν τη μουσική της Μπιγιονσέ αλλά λίγοι την γνωρίζουν σαν άνθρωπο. Μαζί με εντυπωσιακό backstage από τις συναυλίες της, θα δείτε μια ειδική ματιά που αποκαλύπτει μια έντονη, ευαίσθητη και αξέχαστη γυναίκα”.

Το έργο έρχεται μετά την απόφαση της Μπιογιονσέ να εμφανιστεί στο σόου του αμερικανικού Super Bowl πρωταθλήματος στις 3 Φεβρουαρίου 2013. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο Mercedes-Benz Superdome στη Νέα Ορλεάνη κατά τη διάρκεια του Αμερικανού ποδοσφαίρου.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για την εμφάνιση της Μπιγιονσέ μετά από την φωτογραφία της τραγουδίστριας στο Tumblr, η οποία είχε γραμμένα στα μάγουλα της στην ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2013.

Όπως φαίνεται το σόου θα είναι κάπως σαν οικογενειακή υπόθεση αφού πέρα από την τραγουδίστρια θα εμφανιστεί ο Τζέι Ζ (Jay Z) και οι Destiny's Clild.

Το Super Bowl είναι για τους Αμερικάνους ένα από το πιο πολυαναμενόμενα events και στο ιερό ημίχρονο έχουν τραγουδήσει ονόματα όπως η Μαντόνα, ο Prince, ο Πολ Μακ Κάρτνει (Paul MacCartney), ο Μπρους Σπρινγκστιν (Bruce Springsteen) κλπ.

Η Μπιγιονσέ πρόσφατα απέρριψε για άλλη μια φορά πρόταση του Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood) να πρωταγωνιστήσει στο "A star is born", μία ιστορία που είχαν μεταφέρει στα κινηματογραφικά πανιά το 1937 ο Ντέιβιντ Ο. Σέλζνικ David O. Selznick), το 1954 ο Τζορτζ Κιούκορ (George Cukor) και το 1976 ο Φρανκ Πίρσον (Frank Pierson) και ο Ίστγουντ θέλει να επαναλάβει με την τραγουδίστρια.

Η Μπιγιονσέ δεν θα προλάβει να γυρίσει την ταινία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της.

σ.