Η Λόπεζ ζήτησε να γυρίσει στο American Idol!

30.04.2013
Η 43χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός και διάφορα άλλα που μας ξεφεύγουν, πρότεινε στο κανάλι Fox να ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο να γυρίσει ως κριτής του γνωστού talent show.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ετοιμάζει τη συνεργασία της με τον Κρις Μπράουν ( Chris Brown) , τρέχει προς τον τερματισμό της περιοδείας της κι έκανε κάποια τηλέφωνα στο κανάλι Fox για να θυμηθούν τα παλιά ενώ είχαν δημοσιεύσει πως έγινε το αντίθετο.

Σύμφωνα με το Radar Online, o μάνατζερ της Μπένι Μεντίνα (Benny Medina) επικοινώνησε με τους παραγωγούς του American Idol για να τους ενημερώσει πως η 43χρονη τραγουδίστρια είναι διαθέσιμη να επιστρέψει στο τραπέζι των κριτών για τη 10η και 11η σεζόν σε περίπτωση που ψάχνουν τρόπο να ανεβάσουν και πάλι τα νούμερα του σόου.

Η Jenny from the block σχεδιάζει να εγκαταστεθεί στο Λος Άντζελες για να έχει έχει μία μονιμη άση πλέον για να επικεντρωθεί στην καριέρα της στη μουσική αλλά και στη μόδα αφού λανσάσει τη δική της φίρμα και ψάχνει ήδη νηπιαγωγία για τα 5χρονα δίδυμα παιδιά της.

Η ιδέα της υποτιθέμενης επιστροφής της δεν άρεσε καθόλου στη Μαράια Κάρει (Mariah Carey) γιατί εκείνη θα αφήσει την καρέκλα της για την προκάτοχο της και όχι η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj ). Οπότε μόλις έμαθε πως έχει συζητηθεί ένα τέτοιο σενάριο, απείλησε να τους κάνει μήνυση χωρίς να έχει προσέξει τη λεπτομέρεια πως συζητούν για την καινούρια σεζόν και όχι για τώρα. Εν τω μεταξύ η Λόπεζ θα εμφανιστεί στο πλατό του Idol στις 16 Μαΐου για να τραγουδήσει πρώτη φορά το νέο της σινγκ και έχει κινήσει την περίεργεια για το πως θα είναι οι αντιδράσεις της Μαράια...

Κ.Π