Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για το Michael Jackson Video Vanguard Award

19.08.2013
O σούπερ σταρ της ποπ θα να αναγνωριστεί για την πρωτοποριακή και καινοτόμο επιρροή του στα μουσικά Videos.

O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) επιστρέφει στο VMA Stage για μια αξέχαστη Performance και για να αναγνωριστεί για την πρωτοποριακή και καινοτόμο επιρροή του στα μουσικά Videos.
Την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 20:00 από το Barclays Center του Brooklyn.

Το MTV ανακοίνωσε πως ο superstar, τραγουδιστής/συνθέτης και ηθοποιός αναμένεται να κατοχυρώσει την μουσική του κληρονομιά στο MTV και στην ιστορία της pop κουλτούρας με μια αξέχαστη live performance, καθώς θα βρεθεί στο stage των 2013 “MTV Video Music Awards” και θα προστεθεί σε μια λίστα θρυλικών καλλιτεχνών που έχουν λάβει το “Michael Jackson Video Vanguard Award”. Τα 2013 “Video Music Awards” θα μεταδοθούν την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 20:00 από το Barclays Center του Brooklyn.

O Timberlake έχει υπάρξει ο αρχιτέκτονας μερικών από τα πιο καινοτόμα και δημοφιλή μουσικά videos των δυο τελευταίων δεκαετιών, όπως το γεμάτο συναισθήματα “Cry Me A River”, το φουτουριστικό dance party “Rock Your Body”, το σκοτεινό και παραδομένο “SexyBack”, το εκπληκτικό ασπρόμαυρο vintage “Suit & Tie” αλλά και το τόσο όμορφο που σε στοιχειώνει “Mirrors”. Για να τιμήσουμε το καλλιτεχνικό του πνεύμα και την καινοτομία, ο Justin Timberlake θα παρουσιαστεί ως ο νέος κάτοχος του “Michael Jackson Video Vanguard Awards” προσθέτοντας το όνομα του σε μια λίστα με ξεχωριστούς καλλιτέχνες-προηγούμενους νικητές όπως οι Michael Jackson, Madonna, Peter Gabriel, REM, Beastie Boys, Red Hot Chili Peppers and Britney Spears.

Ως solo καλλιτέχνης αλλά και ως μέλος των *NSYNC, ο Timberlake έχει συνολικά κερδίσει 14 VMAs, ανάμεσα τους και τα “Male Artist of the Year” και “Quadruple Threat of the Year” το 2007 και “Best Pop Video” για το “Cry Me a River” το 2003.


Ο Justin Timberlake επιστρέφει στα VMAs, ύστερα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, όπου είδε το album του “The 20/20 Experience” να βρίσκεται στην κορυφή των charts παγκοσμίως.
To “The 20/20 Experience 2 of 2” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Κατά την διάρκεια των περασμένων ετών, ο Justin έχει συγκλονίσει τους fans με αμέτρητες ξεχωριστές εμφανίσεις, που περιλαμβάνουν το medley “LoveStoned” και “Give it to Me”με τον Timbaland και την Nelly Furtado το 2007, το medley “My Love” και “SexyBack” του 2006 και το “Like I Love You” του 2002. O Timberlake είναι ένας ακόμα καλλιτέχνης που προστίθεται στην λίστα με τους live συμμετέχοντες των 2013 MTV VMA, Lady Gaga, Kanye West, Katy Perry, Miley Cyrus, Robin Thicke. Νέοι live performers και παρουσιαστές αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα..


Oι Justin Timberlake και Macklemore & Ryan Lewis ηγούνται των υποψηφιοτήτων για τα φετινά VMA με έξι συνολικά υποψηφιότητες ο καθένας. Οι υποψηφιότητες του Timberlake είναι οι εξής: "Video of the Year", "Best Male Video," "Best Pop Video" και "Καλύτερου Μοντάζ" για το "Mirrors”, ενώ το "Suit And Tie" όπου συνεργάζεται με τον Jay-Z έχει επίσης κερδίσει υποψηφιότητες για "Best Collaboration," και "Best Direction». Τα προηγούμενα χρόνια, ο Justin Timberlake έχει κατακτήσει επτά "Video Music Awards" συμπεριλαμβανομένου του "Best Pop Video" για το "Cry Me A River"