Tα βραβεία του MTV τιμούν το καλοκαίρι!

19.08.2013
Οι ζωντανές εμφανίσεις και τα βραβεία θα μεταδοθούν την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 20:00.


To ΜΤV ανακοίνωσε μέσα από τις social πλατφόρμες του πως τα 2013 “MTV Video Music Awards” θα γιορτάσουν τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες που όρισαν το φετινό καλοκαίρι με εμφανίσεις από τους κορυφαίους των charts Miley Cyrus και Robin Thicke, μια ειδική εμφάνιση από τους One Direction αλλά και την νέα social κατηγορία VMA, “Best Song Of The Summer” με την υποστήριξη του Windows Phone. Οι ζωντανές εμφανίσεις και τα βραβεία θα μεταδοθούν την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 20:00.


Για πρώτη φορά, τα φετινά VMA θα περιέχουν το απόλυτο social βραβείο “Best Song Of The Summer Award” με την υποστήριξη του Windows Phone. Oι υποψήφιοι είναι, το millennial anthem της Miley Cyrus “We Can`t Stop”, το παρανοϊκά χορευτικό “Get Lucky” των Daft Punk feat.Pharrel, το εκρηκτικό “I Need Your Love” των Calvin Harris feat.Ellie Goulding, το γεμάτο προσδοκίες “Come And Get It” της Selena Gomez και το sexy “Blurred Lines” των Robin Thicke feat T.I & Pharrell. Οι fans μπορούν να ξεκινήσουν να ψηφίζουν από σήμερα μέσω Twitter, Instagram ή Vine χρησιμοποιώντας το κατάλληλο hashtag: #votemileycyrus, #votedaftpunk, #voteselenagomez, #voteonedirection, #voterobinthicke, #votecalvinandellie.


Στην πρώτη της VMA εμφάνιση, η Miley Cyrus θα τραγουδήσει live το smash millennial anthem “We Can`t Stop” που είναι υποψήφιο για 4 VMAs, τα “Best Female Video”, “Best Pop Video”, “Best Editing” αλλά και το νέο “Best Song Of The Summer”. Στα φετινά βραβεία θα δούμε επίσης την πρώτη εμφάνιση του Robin Thicke στα VMA. Είναι υποψήφιος για 4 Αστροναύτες για το sexy video “Blurred Lines” με την συμμετοχή των T.I & Pharrel, ανάμεσα τους τα “Video of The Year”, Best Male Video”, “Best Collaboration” και “Best Song Of The Summer”.


“Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι είμαι ένας από τους πρώτους υποψηφίους της νέας “Song Of The Summer” κατηγορίας” είπε ο Robin Thicke. “Θα έχουμε μερικές τεράστιες εκπλήξεις και ελπίζω όλοι να συντονιστούν στο show για να τις δουν.”


Μετά από την κυκλοφορία του νέου τους single –που έσπασε νέα chart records- “Best Song Ever” από την επερχόμενη ταινία τους “THIS IS US” που θα βγει στους κινηματογράφους της Αμερικής την Παρασκευή 30 Αυγούστου, οι One Direction θα επιστρέψουν στα VMA ως παρουσιαστές, έχοντας κερδίσει τρείς Αστροναύτες την περασμένη χρονιά, ανάμεσα τους και για τις κατηγορίες “Best Pop Video”για το “What Makes You Beautiful” και Best New Artist.

“Tα VMA της περασμένης χρονιάς ήταν απίστευτα και σίγουρα ήταν μια βραδιά που κανείς μας δεν θα ξεχάσει” είπε ο Liam Payne των One Direction. “Eίμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την επιστροφή μας ως παρουσιαστές και είναι φανταστικό το γεγονός ότι είμαστε και υποψήφιοι με το “Best Song Ever” στην κατηγορία “Bes Song Of The Summer”.


Οι Miley Cyrus και Robin Thicke προστίθενται στην λίστα με τους VMA performers Lady Gaga, Kanye West, Katy Perry, που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Νέοι performers των 2013 “MTV Video Music Awards” θα ανακοινωθούν σύντομα.

Oι Justin Timberlake και Macklemore & Ryan Lewis ηγούνται των υποψηφιοτήτων για τα φετινά VMA με έξι συνολικά υποψηφιότητες ο καθένας. Άλλες αξιοσημείωτες υποψηφιότητες απ’ όλο το φάσμα της σύγχρονης Pop, Hip-Hop, EDM, R & B και Rock, περιλαμβάνουν καλλιτέχνες που έχουν διαγωνιστεί και κερδίσει βραβεία στο παρελθόν, όπως η Taylor Swift, Drake, fun., Calvin Harris, Yeah Yeahs Yeahs, όπως και τους για πρώτη φορά υποψηφίους για VMA, Kendrick Lamar, Lana Del Rey, the Weeknd και Capital Cities.

Οι νικητές θα πάρουν στο σπίτι μια ειδική έκδοση-Moonman, που έχει δημιουργήσει ο καλλιτέχνης με έδρα το Brooklyn, KAWS, αποκλειστικά για το φετινό show.

Για να αυξηθεί η προσμονή για το show, το MTV εγκαινίασε μια εκστρατεία σε όλα τα social media με τίτλο #RoadToTheVMAs που περιείχε τον Moonman σε μια σειρά από θρυλικές τοποθεσίες στο Brooklyn και στην Νέα Υόρκη. Μέχρι στιγμής, η εκστρατεία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 88 εκατομμύρια social media impressions, περισσότερα από μισό εκατομμύριο Likes στο Instagram, 48 εκατομμύρια impressions στο Twitter, σχεδόν 40 εκατομμύρια impressions στο Facebook και πάνω από ένα εκατομμύριο impressions στο Tumblr.


Επίσημοι χορηγοί των 2013 MTV Video Music Awards είναι οι: Αdidas Originals, Covergirl, Kia Motors, Pepsi ®, State Farm ®, Taco Bell ® και Windows Phone.

Για ενημερώσεις, για να δείτε φωτογραφίες ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φετινό show μπορείτε να επισκεφτείτε τo www.vma.mtv.com ή το www.mtvgreece.gr, και ακολουθήστε το @MTVGreece στο Facebook ή το Twitter.



2013 MTV VIDEO MUSIC AWARDS
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ MTV - ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ @20:00

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 15:00 & ΣΤΙΣ 20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 16:00 & ΣΤΙΣ 23:00
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 24:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 19:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 15:00 & ΣΤΙΣ 20:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:00 & ΣΤΙΣ 19:00