Τα καλύτερα των Keane

13.11.2013
Τα τελευταία δέκα χρόνια οι Keane κατάφεραν να γίνουν ένα από τα πιο επιτυχημένα Βρετανικά συγκροτήματα του πλανήτη.

Έχουν πουλήσει πάνω από 11 εκατομμύρια albums παγκοσμίως, με πολλά τραγούδια να γίνονται hits όπως τα ‘Somewhere Only We Know’, ‘Everybody’s Changing’, ‘Is It Any Wonder?’, ‘Crystal Ball’, ‘Silenced By The Night’ και ‘Spiralling’. Επίσης έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 700 live εμφανίσεις σε πάνω από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της ακουστική τους εμφάνισης στο Σινικό Τοίχος, στην Κίνα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας τους, οι Keane αγκάλιαζαν τις καινοτομίες της τεχνολογίας, για αυτό και ήταν η πρώτη μπάντα που κυκλοφόρησε single μέσω USB stick και οι πρώτοι που πραγματοποίησαν live εμφάνιση με 3D μετάδοση. Οι Keane είχαν πάντα πάθος στο να κάνουν εκπληκτικές live εμφανίσεις, μπροστά στους χιλιάδες fans τους.

Το album ‘The Best Of Keane’ περιέχει 18 αγαπημένα τραγούδια των fans, από τα πέντε UK Number One albums της μπάντας, μαζί με δύο δυναμικά νέα τραγούδια, τα ‘Higher Than The Sun’ και ‘Won’t Be Broken’. Η Deluxe έκδοση του album θα περιλαμβάνει επίσης μια συλλογή με τα καλύτερα B-sides τραγούδια. Τέλος, η super deluxe έκδοση περιέχει τα δύο cd της deluxe έκδοσης (The Best Of and B-sides) και ένα αποκλειστικό DVD από ένα ξεχωριστό ακουστικό set, του οποίου η λίστα των τραγουδιών επιλέχθηκε από τους fans της μπάντας.

Track listing:
1. Everybody's Changing
2. Somewhere Only We Know
3. Bend and Break
4. Bedshaped
5. This Is The Last Time
6. Atlantic
7. Is It Any Wonder?
8. Nothing In My Way
9. Hamburg Song
10. Crystal Ball
11. A Bad Dream
12. Try Again
13. Spiralling
14. Perfect Symmetry
15. My Shadow
16. Silenced By The Night
17. Disconnected
18. Sovereign Light Café
19. Higher Than the Sun
20. Won’t Be Broken