U2: Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα Όσκαρ

14.02.2014
Η γνστή ροκ μπάντα ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για την τελετή των χρυσών αγαλματιδίων.

Οι U2 ήδη έχουν μοιραστεί ένα πρώτο δείγμα από το καινούριο τους άλμπουμ με το teaser του κομματιού Invisible που προβλήθηκε στο Super Bowl και φυσικά μετά τη Χρυσή Σφαίρα είναι το φαβορί για το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού με το Ordinary Love από το soundtrack του "Mandela: Long Walk to Freedom".

Αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα για τον επερχόμενο δίσκο τους είναι πως θα βγει μες το 2014 και ότι παραγωγός είναι ο Danger Mouse κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την αγωνία για το αποτέλεσμα. Ο Edge σε μία συνέντευξη του στο Hollywood Reporter μίλησε για την εμφάνιση της μπάντα στην οσκαρική τελετή που θα είναι πολύ διαφορετική απ ότι περιμένουμε.

«Δε θέλουμε να είναι μια κλασσική εμφάνιση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Νιώθουμε ότι το ιδανικό μέρος για εμάς είναι αυτό που θα κάνουμε να είναι κομμάτι της συνομιλίας για τη σύγχρονη τέχνη, τη μουσική και τον κινηματογράφο και δε βλέπουμε το λόγο γιατί να μην είναι δυνατό για διάφορους καλλιτέχνες από διαφορετικές μορφές τέχνης.» ανέφερε ο κιθαρίστας της μπάντα.

Κ.Π