Πώς θα ήταν οι διάσημοι ως... καρτούν;

20.02.2014
Διάσημοι αστέρες του Χόλυγουντ και της σόουμπιζ είχαν την …ατυχία να πέσουν στα χέρια ενός Πορτογάλλου καλλιτέχνη και έγιναν καρτούν! Ο Ρούι Πίντο αφιέρωσε πολύ χρόνο πάνω σε πρόσωπα διασημοτήτων και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απολαυστικό! Απολαύστε λοιπόν τον Μάικλ Τζάκσον ως Σίμπα από τον Αρχοντα των Λιονταριών, την Μέριλιν Μονρόε ως Ωραία Κοιμωμένη, τον Αλφρεντ Χίτσκοκ ως Κάσπερ, την Έιμι Γουαινχάουζ ως Πανέμορφη Μπελ, την Μπριτζιτ Μπαρντό ως Χιονάτη, τον Τσάρλι Τσάπλιν ως Μπαρτ Σίμσον, τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως Sonic και τον Γιούρι Γκαγκάριν ως Μπάζ!

Διάσημοι αστέρες του Χόλυγουντ και της σόουμπιζ είχαν την …ατυχία να πέσουν στα χέρια ενός Πορτογάλλου καλλιτέχνη και έγιναν καρτούν! Ο Ρούι Πίντο αφιέρωσε πολύ χρόνο πάνω σε πρόσωπα διασημοτήτων και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απολαυστικό!

Απολαύστε λοιπόν τον Μάικλ Τζάκσον ως Σίμπα από τον Αρχοντα των Λιονταριών, την Μέριλιν Μονρόε ως Ωραία Κοιμωμένη, τον Αλφρεντ Χίτσκοκ ως Κάσπερ, την Έιμι Γουαινχάουζ ως Πανέμορφη Μπελ, την Μπριτζιτ Μπαρντό ως Χιονάτη, τον Τσάρλι Τσάπλιν ως Μπαρτ Σίμσον., τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως Sonic και τον Γιούρι Γκαγκάριν ως Μπάζ!

Γ.Οικονόμου