Arctic Monkeys: Τα βραβεία δε σημαίνουν κάτι!

20.02.2014
Η μπάντα μπορεί να έχει κερδίσει πολλά βραβεία φέτος αλλά δε θεωρούν πως είναι και τόσο σημαντικά.

Χθες στην απονομή των Brit awards οι Αrctic Monkeys κέρδισαν δύο βραβεία (Mastercard British Album, Of The Year British Group), έκαναν μία εντυπωσιακή εμφάνιση παίζοντας το Are you mine, από τον τελευταίο φοβερό δίσκο τους AM και ο frontman τους στον ευχαριστήριο λόγο του έβαλε στην ίδια πρόταση το ταλέντο με τα τρόπαια.

«Είμαστε τρομερά ευγνώμονες που είμαστε εδώ σήμερα, περάσαμε πολύ ωραία και ήταν υπέροχο να παίζουμε και το όνομα μας να είναι γραμμένο στη φωτιά. Επίσης υπέροχο είναι να γνωρίζουμε και κάτι που εσείς δημιουργήσατε. Δεν πιστεύω πως το ταλέντο ή το πόσο καλό είναι ένα συγκρότημα είναι ανάλογο με τον αριθμό των βραβείων που έχει κερδίσει.» είπε ο Άλεξ Τέρνερ (Alex Turner) και προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις.

Όσο για την περιοδεία της μπάντας συνεχίζεται και θα είναι στα line ups των περισσότερων καλοκαιρινών φεστιβάλ όπως τα Reading & Leads Festival, T In the Park και σύμφωνα με κάποιες δηλώσεις τους ανυπομονούν να έρθει το καλοκαίρι. Κι εμείς άσχετα αν δεν καταφέρουμε να τους δούμε.

Κ.Π