Το Γυμνό Αλφάβητο που έγινε viral

21.02.2014
Μια διαλεκτική ανατομίας και οπτικών τεχνών. Το εικονιζόμενο φωτογραφικό πρότζεκτ «Naked Silhouette Alphabet» θα φανταζόμασταν ότι είναι πόνημα κάποιου καλλιτέχνη από το εξωτερικό... κι όμως πρόκειται για έμπνευση της Ελληνίδας Αναστασίας Μαστρακούλη, φοιτήτριας του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα. Για να μην λέμε ότι σε καιρό κρίσης όλα τα μυαλά στην Ελλάδα έχουν ... κοιμηθεί, η 25χρονη φωτογράφος μετέτρεψε το λατινικό αλφάβητο σε σπουδή του γυναικείου γυμνού σώματος. Το Naked Silhouette Alphabet έγινε viral σε όλο τον κόσμο και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφήσεις που έχουμε δει τελευταία. Από ότι διαβάσαμε, το κορμί στις φωτογραφίες είναι η ίδια η Αναστασία και το θολωμένο τζάμι είναι η πόρτα της κουζίνας της. Δες τη δουλειά της Αναστασίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Χρ. Τσατσαράγκου

Μια διαλεκτική ανατομίας και οπτικών τεχνών. Το εικονιζόμενο φωτογραφικό πρότζεκτ «Naked Silhouette Alphabet» θα φανταζόμασταν ότι είναι πόνημα κάποιου καλλιτέχνη από το εξωτερικό... κι όμως πρόκειται για έμπνευση της Ελληνίδας Αναστασίας Μαστρακούλη, φοιτήτριας του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα.

Για να μην λέμε ότι σε καιρό κρίσης όλα τα μυαλά στην Ελλάδα έχουν ... κοιμηθεί, η 25χρονη φωτογράφος μετέτρεψε το λατινικό αλφάβητο σε σπουδή του γυναικείου γυμνού σώματος. Το Naked Silhouette Alphabet έγινε viral σε όλο τον κόσμο και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφήσεις που έχουμε δει τελευταία. Από ότι διαβάσαμε, το κορμί στις φωτογραφίες είναι η ίδια η Αναστασία και το θολωμένο τζάμι είναι η πόρτα της κουζίνας της.

Δες τη δουλειά της Αναστασίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Χρ. Τσατσαράγκου