Τολμηρές υποβρύχιες selfies που σε... πνίγουν

24.02.2014
Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει selfies και selfies να δημοσιεύονται. Η δουλειά ωστόσο της Νορίκο Γιάμπου (Noriko Yabu) στη θέασή της δημιουργεί αισθήματα αποπνικτικά, σχεδόν αποπληξίας. Η γιαπωνέζα φωτογράφος βυθίζεται στο νερό και φωτογραφίζει τα ίδια της τα μάτια, τα χείλη, το κορμί, ακόμη και τα απόκρυφα σημεία της. Με τα αποτελέσματα αυτά δημιούργησε μία συλλογή φωτογραφιών και την ονόμασε «Suisou» ή «Αnother Myself». Προκειμένου να δημιουργήσει αυτά τα αυτοπορτρέτα, η Γιάμπου τοποθέτησε τη φωτογραφική μηχανή πάνω από το νερό, αφού πρώτα την ρύθμισε να τραβά φωτογραφίες στο… αυτόματο, και εν συνεχεία βυθιζόταν στο νερό. Οι φωτογραφίες μπορεί να φαίνονται θολές και τα μέλη του σώματός της να παίρνουν διάφορες μορφές, ωστόσο μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει αυτό που κάθε φορά απεικονίζεται…. Γ.Ο

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει selfies και selfies να δημοσιεύονται. Η δουλειά ωστόσο της Νορίκο Γιάμπου (Noriko Yabu) στη θέασή της δημιουργεί αισθήματα αποπνικτικά, σχεδόν αποπληξίας. Η γιαπωνέζα φωτογράφος βυθίζεται στο νερό και φωτογραφίζει τα ίδια της τα μάτια, τα χείλη, το κορμί, ακόμη και τα απόκρυφα σημεία της. Με τα αποτελέσματα αυτά δημιούργησε μία συλλογή φωτογραφιών και την ονόμασε «Suisou» ή «Αnother Myself».

Προκειμένου να δημιουργήσει αυτά τα αυτοπορτρέτα, η Γιάμπου τοποθέτησε τη φωτογραφική μηχανή πάνω από το νερό, αφού πρώτα την ρύθμισε να τραβά φωτογραφίες στο… αυτόματο, και εν συνεχεία βυθιζόταν στο νερό. Οι φωτογραφίες μπορεί να φαίνονται θολές και τα μέλη του σώματός της να παίρνουν διάφορες μορφές, ωστόσο μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει αυτό που κάθε φορά απεικονίζεται….

Γ.Ο