Καναδός γιατρός θα κλωνοποιήσει τον Τζον Λένον!

10.04.2014
Πριν δύο χρόνια περίπου ο οδοντίατρος Μάικλ Ζουκ (Michael Zuk) έδωσε 33.000 δολάρια για ν’ αγοράσει σε δημοπρασία τον τραπεζίτη του Τζον Λένον (John Lennon) τον οποίο κατείχε μέχρι τότε ο σπιτονοικοκύρης του Σκαθαριού.

Πριν δύο χρόνια περίπου ο οδοντίατρος Μάικλ Ζουκ (Michael Zuk) έδωσε 33.000 δολάρια για ν’ αγοράσει σε δημοπρασία τον τραπεζίτη του Τζον Λένον (John Lennon) τον οποίο κατείχε μέχρι τότε ο σπιτονοικοκύρης του Σκαθαριού. Τότε είχε δηλώσει χωρίς να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το δόντι για να κλωνοποιήσει τον Λένον και να αναστήσει τους Beatles.

Τώρα βγήκε στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή Dead Famous DNA κι αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες της ιδέας του να φτιάξει έναν άνθρωπο με το γενετικό υλικό του τραγουδιστή και να τον μεγαλώσει σαν παιδί του.

«Ο στόχος μου είναι να γίνω ο δικαιούχος του DNA του Τζον Λενον. Θα τον κλωνοποιήσω και θα μπορούσε να είναι σαν γιος μου αλλά θα μπορεί όταν μεγαλώσει να απαιτήσει τα δικαιώματα του. Θα είναι το ακριβές αντίγραφο του όμως θα τον κρατήσω μακριά από ναρκωτικά, τα τσιγάρα και παρόμοιες κατακτήσεις αλλά κάποια μαθήματα κιθάρας δε θα βλάψουν κανέναν.» ανέφερε στη συνέντευξη του.

Επίσης πρόσθεσε ότι αν δεν πετύχει την πρώτη φορά η προσπάθεια να δημιουργήσει τη ρέπλικα του θα προσπαθήσει ξανά και δε θεωρεί απίθανο να δούμε άλλες μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Μαρτιν Λούθερν Κινγκ και ο JFK να έχουν την ίδια τύχη. « Θα συμβεί, σαν την ατομική βόμβα» σχολίασε. Κάποιος να τον κοιτάξει άμεσα…

Κ.Π