Όταν ο καπνός φλερτάρει με το γυναικείο κορμί

29.05.2014
Με το διαφορετικό αρέσκεται να πειραματίζεται διαρκώς ο φωτογράφος, κινηματογραφιστής και συγγραφέας Κλέιτον Κιούμπιτ (Clayton Cubitt), γι΄αυτό και τις περισσότερες φορές στα έργα του συνδυάζει την τέχνη, με τη μόδα, την τεχνολογία και πολλά άλλα. Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε ανήκουν στη σειρά «Smoke», όπου ο καλλιτέχνης πειραματίζεται –όπως βλέπετε- με το γυμνό σώμα και τον καπνό. Ο Κλέιτον που ζει στη Νέα Ορλεάνη, έχει δηλώσει πως γι΄αυτον κουλτούρα είναι η… υποκουλτούρα και έγινε γνωστός από τα project του που αφορούσαν την μαύρη skinhead κουλτούρα. Μάλιστα ο Κανιόν Γουέστ (Kanye West) τον συγκαταλέγει στους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Γ.Ο

Με το διαφορετικό αρέσκεται να πειραματίζεται διαρκώς ο φωτογράφος, κινηματογραφιστής και συγγραφέας Κλέιτον Κιούμπιτ (Clayton Cubitt), γι΄αυτό και τις περισσότερες φορές στα έργα του συνδυάζει την τέχνη, με τη μόδα, την τεχνολογία και πολλά άλλα.
Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε ανήκουν στη σειρά «Smoke», όπου ο καλλιτέχνης πειραματίζεται –όπως βλέπετε- με το γυμνό σώμα και τον καπνό.
Ο Κλέιτον που ζει στη Νέα Ορλεάνη, έχει δηλώσει πως γι΄αυτον κουλτούρα είναι η… υποκουλτούρα και έγινε γνωστός από τα project του που αφορούσαν την μαύρη skinhead κουλτούρα. Μάλιστα ο Κανιόν Γουέστ (Kanye West) τον συγκαταλέγει στους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Γ.Ο