Bearer: Έκοψα το πέος μου γιατί είμαι ένας θεός!

16.07.2014
O 35χρονος ράπερ δίνει εξηγήσεις για το περίεργο περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Απρίλιο.

Πριν κάποιους μήνες ο Christ Bearer έκοψε το πέος του, πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Καλιφόρνια και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες που πέρασαν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, είχαν αναφέρει πως σηκώθηκε πανικοβλημένος κι άρχιζε να φωνάζει ασυναρτησίες ενώ τα μέλη του συγκροτήματος του είχαν δηλώσει πως δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Τελικά οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη θέση του το γεννητικό όργανο και ο 35χρονος ράπερ μιλάει τώρα ύστερα από καιρό για το περίεργο περιστατικό. Βέβαια και παρ’ όλο που παρακολουθεί ψυχολόγο από την ημέρα που πήρε εξιτήριο δε φαίνεται να έχει αποκτήσει τα λογικά του.

«Είχα πάρει ναρκωτικά, αλλά είχα τον απόλυτο έλεγχο. Έκοψα το πέος μου γιατί αυτό ήταν η ρίζα όλων μου των προβλημάτων. Πολύ απλά συνειδητοποίησα ότι το σεξ είναι για τους θνητούς ενώ εγώ είμαι ένας θεός. Αυτού του είδους οι δραστηριότητες, με έβαλαν σε μπελάδες αλλά εγώ ήρθα σε αυτή τη ζωή για να είμαι θεός» δήλωσε.

Επίσης πρόσθεσε πως δε μιλούσε για το συγκεκριμένο θέμα γιατί ο κόσμος τον θεωρούσε τρελό και ότι τα έκανε όλα γιατί οι δαίμονες προσπαθούσαν να τον αρπάξουν με νύχια και με δόντια κι έψαχνε έναν τρόπο διαφυγής.