Από τα χείλη πιάνεται στη γλώσσα κατεβαίνει

04.09.2014
Μια πρωτοποριακή τεχνική εφαρμόζει ο Χιούμπερτ Ντε Λαρτιγκ (Hubert De Lartigue) για να αποδώσει το γυναικείο στόμα μ' ένα μοναδικό τρόπο. Ο εκ Παρισίων ορμώμενος καλλιτέχνης εκφράζει την γοητεία που του ασκεί η γυναικεία φιγούρα με υπερρεαλιστικούς ζωγραφικούς πίνακες που μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι φωτογραφίες. Χρησιμοποιώντας σπρέι και πινέλο με βαφές δημιουργεί κάποιες στρώσεις με ακρυλικό χρώμα και έπειτα εξομαλύνει κάθε άγρια επιφάνεια τρίβοντας την με γυαλόχαρτο. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά έργων με γυναικεία χείλη τόσο ερωτικά που μας έχουν είδη βάλει στο ψάξιμο να βρούμε προηγούμενες δουλειές του ταλαντούχου καλλιτέχνη, όπου χρησιμοποιεί την ίδια τεχνική για να αποτυπώσει γυμνά γυναικεία σώματα. Γ.Ο

Μια πρωτοποριακή τεχνική εφαρμόζει ο Χιούμπερτ Ντε Λαρτιγκ (Hubert De Lartigue) για να αποδώσει το γυναικείο στόμα μ' ένα μοναδικό τρόπο. Ο εκ Παρισίων ορμώμενος καλλιτέχνης εκφράζει την γοητεία που του ασκεί η γυναικεία φιγούρα με υπερρεαλιστικούς ζωγραφικούς πίνακες που μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι φωτογραφίες. Χρησιμοποιώντας σπρέι και πινέλο με βαφές δημιουργεί κάποιες στρώσεις με ακρυλικό χρώμα και έπειτα εξομαλύνει κάθε άγρια επιφάνεια τρίβοντας την με γυαλόχαρτο.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά έργων με γυναικεία χείλη τόσο ερωτικά που μας έχουν είδη βάλει στο ψάξιμο να βρούμε προηγούμενες δουλειές του ταλαντούχου καλλιτέχνη, όπου χρησιμοποιεί την ίδια τεχνική για να αποτυπώσει γυμνά γυναικεία σώματα.

Γ.Ο