Ποζάρει βρώμικη και ντεκαντάνς

04.09.2014
Μία εικόνα ίσον 1000 λέξεις! Αυτό είναι το μότο της 28χρονης φωτογράφου Κριστίνα Νοέλ (Christina Noélle), που όταν ήταν στην κατάλληλη ηλικία να αποφασίσει τι θα γίνει όταν μεγαλώσει το μόνο που σκέφτηκε ήταν ... φωτογράφος. Ήθελε να διηγείται ιστορίες και ... το κατάφερε με την κάμερά της. Έμπνευσή της η διαφορετικότητα των ανθρώπων που συναντά. «Το να βγάζεις φωτογραφίες» λέει η ίδια «είναι από μόνο του ένα συναρπαστικό ταξίδι με πολλές στάσεις. Το να τελειοποιείς τις τεχνικές σου είναι πρόκληση.» Ένα από τα παρθενικά πρότζεκτ της Νοέλ είναι να φωτογραφίσει τον εαυτό της ... στήνοντας την κάμερά της σαν να πρόκειται να τραβήξει selfie. Το αποτέλεσμα της ασπρόμαυρης αυτής απόπειρας είναι «βρώμικο» και ντεκαντάνς, τόσο όσο χρειάστηκε για να μας τραβήξει την προσοχή! Το κορίτσι δεν ασχολείται μόνο με τη φωτογραφία. Βιοπορίζεται ποζάροντας και ως μοντέλο σε ανδρικά περιοδικά... μάλιστα οι γυμνές φωτογραφίες της στο γερμανικό Playboy κάνουν θραύση στο διαδίκτυο.

Μία εικόνα ίσον 1000 λέξεις! Αυτό είναι το μότο της 28χρονης φωτογράφου Κριστίνα Νοέλ (Christina Noélle), που όταν ήταν στην κατάλληλη ηλικία να αποφασίσει τι θα γίνει όταν μεγαλώσει το μόνο που σκέφτηκε ήταν ... φωτογράφος. Ήθελε να διηγείται ιστορίες και ... το κατάφερε με την κάμερά της.

Έμπνευσή της η διαφορετικότητα των ανθρώπων που συναντά. «Το να βγάζεις φωτογραφίες» λέει η ίδια «είναι από μόνο του ένα συναρπαστικό ταξίδι με πολλές στάσεις. Το να τελειοποιείς τις τεχνικές σου είναι πρόκληση.» Ένα από τα παρθενικά πρότζεκτ της Νοέλ είναι να φωτογραφίσει τον εαυτό της ... στήνοντας την κάμερά της σαν να πρόκειται να τραβήξει selfie. Το αποτέλεσμα της ασπρόμαυρης αυτής απόπειρας είναι «βρώμικο» και ντεκαντάνς, τόσο όσο χρειάστηκε για να μας τραβήξει την προσοχή!

Το κορίτσι δεν ασχολείται μόνο με τη φωτογραφία. Βιοπορίζεται ποζάροντας και ως μοντέλο σε ανδρικά περιοδικά... μάλιστα οι γυμνές φωτογραφίες της στο γερμανικό Playboy κάνουν θραύση στο διαδίκτυο.