Θρήνος για τις πιτσιρίκες - Ο Zayn Malik είπε αντίο στους One Direction

26.03.2015
Τελικά η ξαφνική αποχώρηση του Zayn Malik από τους One Direction εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας δεν ήταν καθόλου τυχαία. Το νεαρό μέλος του συγκροτήματος - για τα μάτια του οποίου κλαίνε και στηθοχτυπιούνται πιτσιρίκες σε όλο τον κόσμο - είπε αντίο.

Το 22χρονο κουκλάκι του βρετανικού συγκροτήματος πήρε το πρώτο αεροπλάνο και γύρισε στο Λονδίνο αφήνοντας τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της μπάντας να ολοκληρώσουν τις συναυλίες σε Φιλιππίνες και Ινδονησία. Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ο Zayn χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί, τελικά όμως ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση: Ο Zayn αποτελεί πλέον παρελθόν για το συγκρότημα καθώς υπέβαλε οριστικά την παραίτησή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο θέλει να ζήσει επιτέλους σαν φυσιολογικός άνθρωπος της ηλικίας του και να έχει προσωπική ζωή και χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο επίλογος γράφτηκε με αποχαιρετιστήριες επιστολές από τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ που σκοπεύουν να συνεχίσουν πλέον ως τετράδα και με αμέτρητα σχόλια θαυμαστριών στα social media που δεν αντέχουν να φανταστούν τους One Direction χωρίς τον Zyan.