Μπήκαμε στην πρόβα της Πονηρής Αλεπουδίτσας στη Λυρική [photos]

27.03.2015
Η "Πονηρή Αλεπουδίτσα" δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ώς μία από πιο απολαυστικές όπερες αφού από το λίγο που παρακουλήθασαμε, το διασκεδάσαμε πραγματικά.

Η "Πονηρή Αλεπουδίτσα" δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ώς μία από πιο απολαυστικές όπερες αφού από το λίγο που παρακουλήθασαμε, το διασκεδάσαμε πραγματικά. Πολύχρωμα σκηνικά, ευφάνταστα κουστούμια και μακιγιάζ, συμπαθέστατοι χαρακτήρες, πολλά παιδιά να τρέχουν τριγύρω και μια αλεπουδίτσα που αλωνίζει τη σκηνή η οποία έχει μεταμορφωθεί σ' ένα μεγάλο δάσος.

Για να σας προλάβουμε, αυτή η ιστορία για την ομορφιά της ζωής αλλά και τις πανανθρώπινες αξίες απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους θεατές κι έχει αυτή τη γοητεία των διαχρονικών παραμυθιών που θα μας αφορούν πάντα.

Το συγκεκριμένο έργο είχε πρωτοπαρουσιαστρεί από την Εθνική Όπερα της Ουαλίας και την Όπερα της Σκωτίας και από αύριο θα ανέβει πρώτη φορά στην Λυρική Σκηνή με την ίδια θρυλική παραγωγή του Ντείβιντ Πάουντνυ. Εμείς μπήκαμε σε μία από τις πρόβες, περασαμε κάποιες βόλτες πίσω και μπροστά από τη σκηνή, φύγαμε με κάτι μεγάλα χαμόγελα και κρατήσαμε τις παραπάνω εικόνες.

Φωτογραφίες: Κική Παπαδοπούλου