Surf Art Festival vol.2 στο Βυρσοδεψείο

30.03.2015
To Hellenic Surfing community και οι Beachbums σε συνεργασία με το Senza, διοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το Surf και Skate art festival στις 3 και 4 Απριλίου. Το event θα λάβει μέρος στον πολυχώρου του Βυρσοδεψείου στον Βοτανικό!

Στα πλαίσια της έκθεσης θα γίνουν συναυλίες με μπάντες όπως οι Βazooka, Imitate your Mother, Moan, Dirty Fuse, Friend of Gods, Social end Products, Dark Rags, Supersoul, The Kookies, Μυκητες, Kapa raw, Supersoul, B__d B_d, Flipstar, The Bali'Haians, και αφού έχει επικρατήσει ένα πραγματικό χορευτικό ξεβίδωμα, θα υπάρξει και Dj set κατά τη διάρκεια του διήμερου άλλα και after party με γνωστά ονόματα That's right - Boogie rockaz, όπου θα γίνει χαμός και θα σας αφήσουν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία...

Στο φουαγιέ που βρίσκεται στην κάτω είσοδο του χώρου όπου θα υπάρχουν κομμάτια γλυπτικής, πινάκες ζωγραφικής, σανίδες surf, αρχείο φωτογραφίας, εκθέματα από ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο και μέσα από τα έργα τους θα περάσουν το δικό τους μήνυμα και οπτική γωνιά όπως εκείνοι το βλέπουν, όπως επίσης θα υπάρχουν περιπτερά διαστάσεων από surf shops και surf brands.

Θα υπάρχει ακόμα χώρος όπου θα μπορεί να γίνει ανταλλαγή και πώληση μεταχειρισμένου εξοπλισμού από εμάς για εμάς, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να μπορέσει να αποκτήσει τον δικό του εξοπλισμό για το επόμενο session στο κύμα!

Θα έχετε τη δυνατότητα να επισκευθείτε περίπτερα από surfshops surfbrands και surfchools που θα σας ενημερώσουν για ο,τι αφορά το surf στην Ελλάδα!

*line up surfshop
*surf salad surf-shop
*a-ke surfboards
*rhythm livin-afends-globe
*bic sports
*forward surfshop
*beachbreak surfschool
*beachbums surfschool

Παράλληλα με την έκθεση θα υπάρχει και ένα live workshop όπου αναγνωρισμένοι tattoo και graffiti καλλιτέχνες θα ζωγραφίσουν πάνω σε σανίδες surf. Και τέλος θα γίνονται προβολές από surf βίντεο ελληνικών και όχι μόνο, παράγωγων. , Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε την χαβανέζικη μορφή διαλογισμού ho'onopono με την Αλεξάνδρα Λιάκου.

Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα αλλά και να μπείτε στην κλήρωση για 2 σανίδες του surf!! Ακόμη να κάνετε tarp skate, να παρακολουθήσετε flat bmx και να ενημερωθείτε για αυτό!

Surf Art Festival, Hellenic surf community και Beachbums Gr είναι μια κοινότητα ανθρώπων που ανήκει στον κύκλο των board sports και του street art και απαριθμεί ένα, πραγματικά, τεράστιο μέρος της Αθηναϊκής κουλτούρας και όχι μόνο. Σας προσκαλούμε στην μεγαλύτερη γιορτή που από εδώ και πέρα είναι πλέον θεσμός και party και κυρίως, έχει σκοπό πέρα από το εικαστικό κομμάτι, να μας ευαισθητοποιήσει όλους όσο αφορά τη σχέση μας με τη θάλασσα και να αποκτήσουμε περισσότερο σεβασμό και εκτίμηση σε ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα της χωράς μας, το νερό.

Stay Stoked.

Info
Βυρσοδεψείο, Ορφέως 174, Βοτανικός

Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Απριλίου

Ώρα έναρξης: 13:00