"Προσεχώς" στο Θέατρο Βικτώρια

11.11.2004
Αν είστε σινεφίλ, δεν έχετε παρά να πάτε στο θέατρο Βικτώρια και να παρακολουθήσετε την πιο κινηματογραφική θεατρική παράσταση που έγινε ποτέ! Ακόμα, στο Φουαγιέ, μπορείτε να παρακολουθήσετε, πίνοντας το ποτό σας, τη stand up comedy "2 + Να Λένε".
Μια ανθολογία σκηνών, εμπνευσμένη από κινηματογραφικές ταινίες, που δραματοποιήθηκαν για το θεατρικό τους ανέβασμα, είναι η παράσταση "Προσεχώς", που ανεβάζει η ομάδα αποφοίτων της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη. Αν είστε σινεφίλ, δεν έχετε παρά να πάτε στο θέατρο ΒΙΚΤΩΡΙΑ και να παρακολουθήσετε την πιο κινηματογραφική θεατρική παράσταση που έγινε ποτέ!

Το πρόγραμμα της παράστασης έχει ως εξής:

Το Πορφυρό Ρόδο του Καϊρου
Τι θα ήταν η μαγεία δίχως την υπέρβαση; Όταν η Σάλι αφήνει τον κόσμο της αληθινής ζωής και περνάει στην οθόνη, γνωρίζει την υπέρβαση!

Αναμείνατε στο Ακουστικό σας
Στην εποχή του Internet, των fast food, του στιγμιαίου καφέ, του στιγμιαίου σεξ, των πακέτων διακοπών, των πακέτων αδυνατίσματος και των πακέτων γενικότερα, μια εγκυμοσύνη μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα περιπετειώδης.

Ο Πρωτάρης
Αν δεν είχατε κάνει ποτέ έρωτα στη ζωή σας και μια γοητευτική σαραντάρα σας καλούσε στο σπίτι της, τι θα απαντούσατε; Αν σας κερνούσε ποτό και έβαζε μουσική, πώς θα νιώθατε; Αν σας παρέσυρε στην κρεβατοκάμαρά της, ζητώντας να την ξεκουμπώσετε, τι θα σκεφτόσασταν; "Ω Θεέ μου, κυρία Ρόμπινσον... προσπαθείτε να με αποπλανήσετε!"

Pulp Fiction
Ενας μαφιόζος που σκοτώνει οποιονδήποτε αγγίξει τη γυναίκα του. Μια γυναίκα που 'σκοτώνει' χιλιάδες άντρες με την παρουσία της. Ενας σωματοφύλακας που πρέπει να τη συνοδεύσεi σε μια από τις βραδινές εξόδους της.

Misery
Πολ Σέλτον: Ενα όνομα, μια ιστορία. Αννι Γουίλκς: Ενα όνομα και οπωσδήποτε μια ψυχοθεραπεία. Ενας πετυχημένος αμερικανός συγγραφέας πέφτει θύμα στα 'άρρωστα' χέρια της πιο φανατικής του θαυμάστριας. Θα γίνει περδίκι!

Μάτια Ερμητικά Κλειστά
Εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης δεν είναι αρκετά για να πάψει μια Εύα να σκέφτεται το μήλο. Ακόμα κι αν δεν φάει τον απαγορευμένο καρπό, η σκέψη της είναι βουτηγμένη στην αμαρτία. Μια σκέψη με μάτια ερμητικά κλειστά. Μάτια που δεν σε αφήνουν να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από τη φαντασία. Ακόμα και τη στιγμή που θα ανοίξουν, ίσως να μη μπορέσουν να δουν.

Ανθισμένες Μανόλιες
Μια κοπέλα που θέλει να αποκτήσει ένα δικό της παιδί. Μια μητέρα που θυσιάζεται για την κόρη της. Αν η αγάπη είναι μανόλια... ας είναι τουλάχιστον ανθισμένη!

Μυστικά & Ψέμματα
Μητρότητα. Μυστικά και ψέματα. Ασπρο - Μαύρο. Αγγλία. Πόσο περίπλοκες είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Πόσο εύκολα καταρρίπτονται οι σταθερές αξίες μιας οικογένειας. Πόσο πολύ πονάει η αλήθεια! Πόσο ωραία είναι όταν τη λέμε! Η Σίνθια και η Ορτένς είναι ένα ζωντανό παράδειγμα 'Αποκάλυψης'.

Παράλληλα στη Β' Σκηνή του Θεάτρου Βικτώρια, στο Φουαγιέ, μπορείτε να διασκεδάσετε με την παράσταση "2 + να Λένε". Stand-up comedy καταστάσεων, αλλά και bar theatre παρεξηγήσεων. Πρόκειται για μία παράσταση που σατιρίζει πρόσωπα και πράγματα της ελληνικής πραγματικότητας με τον πλέον ξεκαρδιστικό τρόπο. Οι δύο πρωταγωνιστές, μέσα από ένα ιδιαίτερα έξυπνο και ανατρεπτικό κείμενο ξεφεύγουν από το τετριμμένο των θεατρικών παραστάσεων. Χρησιμοποιούν πικάντικο χιούμορ, αυτοσχεδιάζουν και αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση με το κοινό μέσα από ένα χωρίς προηγούμενο interaction.
Από τη Θεατρική Ομάδα ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

"Προσεχώς"
Βραδινές παραστάσεις: Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο
Ωρα έναρξης: 21:15
Απογευματινή παράσταση: Κυριακή στις 19:00
Εισιτήριο: 10 ευρώ

"2 + Να Λένε"
Τρίτη 21:30 & Παρασκευή 00:00 (μεταμεσονύκτια)
Εισιτήριο: 10 ευρώ με ποτό

ΘΕΑΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Μαγνησίας 5 & Γ' Σεπτεμβρίου 119, Αθήνα
Τηλέφωνα ταμείου: 210 8233125 / 6972 997357