''Στάχτη στα Μάτια'' στο θέατρο ALTERA PARS

07.03.2005
Το Cutty Sark σας προσκαλεί σε μια θεατρική παράσταση μεγάλων συγκινήσεων! Το αγαπημένο σας ποτό σας περιμένει, από τις 2 Μαρτίου έως τις 24 Απριλίου 2005 στο Θέατρο ALTERA PARS (Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, στον Κεραμεικό), για να απολαύσετε μαζί την παράσταση ''Στάχτη στα Μάτια'', ένα έργο με διάσημη υπογραφή και μια ανατρεπτική ματιά στη σύγχρονη ανθρώπινη πραγματικότητα.
Tο Cutty Sark σας προσκαλεί σε μια θεατρική παράσταση μεγάλων συγκινήσεων! Το αγαπημένο σας ποτό σας περιμένει, από τις 2 Μαρτίου έως τις 24 Απριλίου 2005 στο Θέατρο ALTERA PARS (Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, στον Κεραμεικό), για να απολαύσετε μαζί την παράσταση ''Στάχτη στα Μάτια'', ένα έργο με διάσημη υπογραφή και μια ανατρεπτική ματιά στη σύγχρονη ανθρώπινη πραγματικότητα.

Συγγραφέας της παράστασης είναι ο John Buffalo Mailer, γιος του Norman Mailer, ενός από τους σημαντικότερους Αμερικανούς συγγραφείς του 20ού αιώνα. Φιλοδοξώντας να συναγωνισθεί το διάσημο πατέρα του, ο John Buffalo Mailer, έγραψε ένα ανατρεπτικό έργο, εμπνευσμένο από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Οι ήρωές του, χαρακτήρες από την αμερικανική καθημερινότητα, είναι ένας φερέλπις ηθοποιός, ο εθνικιστής συγκάτοικος του, μια ερευνήτρια για τη θεραπεία του AIDS και ένας Άραβας ψιλικατζής που ''απειλεί'' να καταστρέψει τη Νέα Υόρκη με ...ένα τάπερ άνθρακα! Ένα πρωτότυπο και ανατρεπτικό σενάριο για τις σύγχρονες ανθρώπινες αξίες, που το Cutty Sark σας συστήνει ανεπιφύλακτα!

Το έργο ''Στάχτη στα Μάτια'' έρχεται στην Ελλάδα προσκεκλημένο του ραδιοφωνικού σταθμού BEST radio, ως χορηγού επικοινωνίας, και φυσικά του αγαπημένου σας ουίσκι, Cutty Sark.

Σχετικά με την παράσταση:
Το έργο είναι του συγγραφέα Johns Buffalo Mailer
Σκηνοθέτης της παράστασης είναι η Λάγια Γιούργου, την οποία έχουμε δει στην Αθήνα στο παρελθόν στην παράσταση ''Tape'' του Stephen Belber.
Παίζουν: Θάνος Σαμαράς, Φαίη Ξυλά, Γιώργος Χρανιώτης, Πυγαλίων Δαδακαρίδης.
Μετάφραση: Ρόζα Καλούδη.
Σκηνικά: Ελένη Στρούγια.
Κοστούμια: Ιωάννα Τιμοθεάδου.
Φωτισμοί: Ολυμπία Μυτιληναίου.
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ρόζα Καλούδη.
Βοηθός Σκηνογράφου: Μελίνα Αρβανιτάκη.

Σχετικά με τον συγγραφέα
Ο 27χρονος John Buffalo Mailer, με σπουδές θεάτρου στο πανεπιστήμιο του Wesleyan, ξεκίνησε τη συγγραφική του καριέρα με την νουβέλα Hello Herman την οποία διασκεύασε και για το θέατρο. Έγραψε επίσης άλλα τρία θεατρικά έργα κι ένα σενάριο ταινίας μικρού μήκους. Εργάστηκε σαν ηθοποιός στο θέατρο και τον κινηματογράφο και έχει αναλάβει την αρχισυνταξία του περιοδικού High Times. Το έργο του ''Στάχτη στα μάτια'' είναι το τελευταίο του.

Θεατρικές συγκινήσεις με ''Στάχτη στα Μάτια'' από το Cutty Sark