Η Cubanita...πάει Αγ. Δομίνικο!

07.04.2005
Στην πατρίδα του χορού Merengue μας οδηγεί την Πέμπτη 14 Απριλίου η μοτοσικλέτα του Τσε. Είναι και το τελευταίο «ταξίδι» στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και το Cubanita στο Ψυρρή, μας υπόσχεται να γνωρίσουμε μοναδικές γεύσεις
Στην πατρίδα του χορού Merengue μας οδηγεί την Πέμπτη 14 Απριλίου η μοτοσικλέτα του Τσε. Είναι και το τελευταίο «ταξίδι» στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και το Cubanita στο Ψυρρή, μας υπόσχεται να γνωρίσουμε μοναδικές γεύσεις και να χορέψουμε στους ρυθμούς της μουσικής Merengue που είναι το κύριο χαρακτηριστικό άκουσμα του Άγιου Δομίνικου.

Οι γεύσεις θα σας μείνουν αξέχαστες. Μπορείτε να απολαύσετε Camarones enchlabas (γαρίδες με σάλτσα Creole) που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των ντόπιων, αλλά και την sancocbo de siete carnes, μία μοναδική σούπα με εφτά είδη κρέατος από λουκάνικο, κοτόπουλο, βοδινό και κατσικίσιο κρέας, παστό χοιρινό, καπνιστά, φρέσκα χοιρινά παϊδάκια και πολλά λαχανικά. Το pastelito, μία τηγανητή πίτα από τυρί, κρέας ή κοτόπουλο, μπορείτε να το βρείτε και στο δρόμο όπου θα δροσιστείτε με batidas που παρασκευάζονται από χυμό φρούτων, νερό πάγο, ζάχαρη και γάλα. Το παραδοσιακό ποτό του Αγίου Δομίνικου είναι, βέβαια, το ρούμι!

Τα θεματικά πάρτι στην Cubanita (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή. Τηλ. 210- 3314605) θα συνεχιστούν και στον καλοκαιρινό χώρο, που θα ξεκινήσει στην παραλία της Γλυφάδας, την Μεγάλη Εβδομάδα.