Η παρουσιάση ενός... απαγορευμένου βιβλίου!

07.04.2005
Στις 13 Απριλίου 2005 εκδικάζεται η υπόθεση του διάσημου Αυστριακού σκιτσογράφου Γκέρχαρντ Χάντερερ, που καταδικάστηκε πριν από περίπου ενάμισι χρόνο από τα ελληνικά δικαστήρια σε φυλάκιση 6 μηνών(!) για την έκδοση στα Ελληνικά.
Στις 13 Απριλίου 2005 εκδικάζεται η υπόθεση του διάσημου Αυστριακού σκιτσογράφου Γκέρχαρντ Χάντερερ, που καταδικάστηκε πριν από περίπου ενάμισι χρόνο από τα ελληνικά δικαστήρια σε φυλάκιση 6 μηνών(!) για την έκδοση στα Ελληνικά (Εκδόσεις "Οξύ") τού βιβλίου του "Η ζωή τού Χριστού", ενός εικονογραφημένου σατιρικού άλμπουμ. Η ελληνική δικαιοσύνη δεν αρκέστηκε στην καταδίκη τού Αυστριακού δημιουργού. Προχώρησε στην κατάσχεση των βιβλίων γιατί δήθεν το περιεχόμενό τους καθύβριζε τον ιδρυτή τής χριστιανικής θρησκείας.

Το περιοδικό Γαλέρα παρουσιάζει το απαγορευμένο βιβλίο του Γκέχαρντ Χάντερερ «Η ζωή του Χριστού» (εκδόσεις ΟΞΥ) στο «Γιάντες» (Βαλτετσίου 44 Εξάρχεια) το βράδυ της 11ης Απριλίου 2005.
Θα προβάλλονται τα ελεύθερα σκίτσα των: Αναστασίου, Δερβενιώτη, Ζερβού, Καγιά, Καλαϊτζή, Καστάρ, Κουντούρη, Λουίζας, Μακρή, Μαρουλάκη, Ξαγοράρη, Ορνεράκη, Παγώνη, Παπαγεωργίοτυ, Πέτρου, Πετρουλάκη, Soloup, Στάθη, Χασάνδρα, Χατζό, Χερουβείμ.

Στα πλατώ ο Μάκης Μηλάτος με τα απαγορευμένα μπλουζ.

Είσοδος ελεύθερη