Altamira: Ταξιδεύοντας με τις γεύσεις

19.04.2010
Συνταγές από όλον τον κόσμο συναντιούνται σε δυο μοναδικής αισθητικής χώρους, σε Κολωνάκι και Μαρούσι. Τα κοσμοπολίτικα Αltamira ξέρουν το μυστικό για να σας συστήσουν με τις απολαύσεις του παραδείσου. Θα το ανακαλύψετε σε ένα από τα δύο νεοκλασικά αρχοντικά τους, στο Μαρούσι και στο Κολωνάκι.

Συνταγές από όλον τον κόσμο συναντιούνται σε δυο μοναδικής αισθητικής χώρους, σε Κολωνάκι και Μαρούσι.

Τα κοσμοπολίτικα Αltamira ξέρουν το μυστικό για να σας συστήσουν με τις απολαύσεις του παραδείσου. Θα το ανακαλύψετε σε ένα από τα δύο νεοκλασικά αρχοντικά τους, στο Μαρούσι και στο Κολωνάκι.

Στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας, σας περιμένει ένα μαγευτικό νεοκλασικό του 1870. Μόλις διαβείτε την είσοδό του, αμέσως θα ανακαλύψετε ένα σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς που θα δώσει το έναυσμα για να εξερευνήσετε τα πολυεθνικά μενού με την ασύγκριτη γεύση αλλά και την αντιγηραντική δράση. Τα φρέσκα ποιοτικά υλικά και το καλό χέρι του σεφ κλέβουν τις γευστικές εντυπώσεις.

Ανάλογες ευωδιές θα οδηγήσουν τα βήματά σας και στο γνωστό ρομαντικό νεοκλασικό αρχοντικό Αltamira στο Μαρούσι με τον καταπράσινο γυάλινο «Κήπο των Απολαύσεων».

Είστε έτοιμοι για ένα γευστικό ταξίδι από την Ασία μέχρι το Μεξικό και από την Ινδία μέχρι την Αραβία. Η λίστα με τις Γεύσεις Θεών Αltamira ατελείωτη: Φιλετάκια Altamira με σος δύο διαφορετικών μανιταριών, ινδικά μπιφτέκια γαλοπούλας «κόφτας», σαλάτα el corazon και del mar, φαχίτας γαρίδες, πιτάκια σαμόζας με λαχανικά, νούγιες με λαχανικά και γαρίδες, ταϊλανδέζικα ρολά, κορεάτικη σαλάτα, αρωματικά τσάτνεϊ, κινέζικα spare ribs με γλυκόξινη σάλτσα Μανδαρίνων, αραβικά κίμπε, ψητές φτερουγίτσες κοτόπουλου γιαβανέχ, σαλάτα ταμπουλέ, τούρτα μεξικάνα.

Και μαζί μια πλούσια λίστα από επιλεγμένα ελληνικά κρασιά και αυθεντικά κοκτέιλ, όπως παγωμένες μαργαρίτες, δροσερά μοχίτος, καϊπιρίνια με απόσταγμα ζαχαροκάλαμου κ.ά. Το ευγενικό προσωπικό θα κλέψει τις εντυπώσεις. Σημειώστε ότι στο Altamira στο Κολωνάκι υπάρχει ειδικό μενού ώς τις 7 το βράδυ με ποτό και γλυκό στην τιμή των 23 ευρώ.

Multi-ethnic Coffee Bar Restaurants Altamira
- Περικλέους 28, Μαρούσι, τηλ. 210-6128841 (μόνο βράδυ)
- Τσακάλωφ 36, Κολωνάκι, τηλ. 210-3614695 (από 13:00, πάρκινγκ με 5 ευρώ/μέρα).