Απόδραση εντός στο Frame Garden Restaurant

26.04.2010
Ο ανοιξιάτικος καιρός ανοίγει τη διάθεση για να επισκεφθούμε χώρους γεμάτους χρώματα, αρώματα και γευστικές εκπλήξεις.

Το Frame Garden Restaurant & Cocktail Bar του Saint George Lycabettus Hotel μάς προτείνει μια διαφορετική απόδραση στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Δεξαμενής. Φοίνικες, πεύκα και πολλά λουλούδια συνθέτουν μια όαση στο κέντρο της πόλης.

Την όμορφη ατμόσφαιρα του Frame Garden Restaurant απογειώνουν οι απολαυστικές γευστικές δημιουργίες του βραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι.

Το Frame - για να είναι εναρμονισμένο με το πνεύμα της εποχής - «good value for money», δημιουργεί και low budget menus με γεύσεις μπάρμπεκιου σε γήινη ή θαλασσινή εκδοχή με δελεαστικές τιμές. Μην χάσετε τις MIX ‘n’Match BBQ Τρίτες όπου θαλασσινά και κρέατα ψήνονται όπως ακριβώς επιθυμείτε μπροστά σας.

Για τους λάτρεις της μπίρας, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επιλέγει τις καλύτερες από την παλέτα της: Fischer, Erdinger, Duvel, McFarland, Chimay και προτείνει από τα νέα προϊόντα της μία από τις τρεις καλύτερες μπίρες της Τσεχίας, την Krusovice, την μπίρα Tiger, που έχει κερδίσει 30 χρυσά μετάλλια, και τη Moretti, μία από τις πιο δημοφιλείς μπίρες στην Ιταλία.

www.framerestaurant.com