Tango Pasiόn στο Θέατρο Badminton

01.06.2009
O τυφώνας Tango Pasion έρχεται στο Θέατρο Badminton με ανανεωμένο χορευτικό σχήμα, αποφασισμένο να σας μυήσει στην τέχνη της αποπλάνησης. Ύστερα από τρεις εβδομάδες sold out παραστάσεων στο ιστορικό θέατρο Champs Elysees στο Παρίσι τον Ιανουάριο, το εκρηκτικό πολυθέαμα του θρυλικού σχήματος επιστρέφει με το "Ultimo Tango" στην Αθήνα.
O τυφώνας Tango Pasion έρχεται στο Θέατρο Badminton με ανανεωμένο χορευτικό σχήμα, αποφασισμένο να σας μυήσει στην τέχνη της αποπλάνησης. Ύστερα από τρεις εβδομάδες sold out παραστάσεων στο ιστορικό θέατρο Champs Elysees στο Παρίσι τον Ιανουάριο, το εκρηκτικό πολυθέαμα του θρυλικού σχήματος επιστρέφει με το "Ultimo Tango" στην Αθήνα.

Ένας μουσικοχορευτικός ανεμοστρόβιλος που ξεκίνησε στο Μπουένος Άιρες, παρασύροντας στο πέρασμά του κοινό και κριτικούς, ταξίδεψε στο Μπρόντγουεϊ, αφομοιώνοντας μέσα στη δίνη του όλα τα λαμπερά στοιχεία της Μέκκας του θεατρικού υπερθεάματος και έκτοτε συνεχίζει αδιάκοπα τις σαρωτικές του χορευτικές περιοδείες σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία και Μέση Ανατολή.

To "απόλυτο τάνγκο" από την ομάδα που μύησε το ελληνικό κοινό στο πάθος του αργεντίνικου χορού (1997 Ηρώδειο και Θέατρο Δάσους, 1999 Μέγαρο Μουσικής, 2000 Θέατρο Λυκαβηττού, 2003 Big Top Theater).

Έξι ζευγάρια, το νέο αστέρι του χορού Leonardo Luizaga, ο μάστερ του μπαντονεόν Luis Stazo (συνιδρυτής της θρυλικής Sexteto Mayor Orchestra μαζί με τον Jose Libertella, o οποίος πέθανε το 2004), η βραβευμένη με Γκράμι μπάντα Sexteto Stazo Mayor και οι φωνές των Marcela Rios και Nestor Rolan, μας ταξιδεύουν, μέσα από 30 διαδοχικά λαμπερά θεατρικά ταμπλό σε όλη την ιστορία του tango.

Μια ιστορία που θα άλλαζε ριζικά από το 1992 και μετά.

Τη χρονιά που ο παραγωγός Mel Howard, ο μουσικός Jose Libertella, ο χορογράφος Hector Zaraspe και ο ζωγράφος Ricardo Carpani ανακάλυψαν τους καλύτερους χορευτές του Μπουένος Άιρες και έστησαν την πρώτη παράσταση του Tango Pasio’n σ’ ένα μικρό θέατρο του Μαϊάμι.

Πολύ σύντομα, το συγκρότημα που ξαναέγραφε την ιστορία του tango, προκάλεσε τέτοια εντύπωση με την πλαστικότητα των συνδυασμών του και την αυθεντικότητα της μουσικής του, που ένα μικρό θέατρο δεν θα ήταν ποτέ ξανά αρκετό.

Από το παρισινό Champs Elysees στο αθηναϊκό Θέατρο Badminton, για φέτος και για πάντα, αυτός είναι ο αυθεντικός, απόλυτος τυφώνας του tango.

Για την παράσταση:

Xoρογραφία: Ηector Zaraspe
Moυσική: Sexteto Stazo Mayor με τον θρυλικό Luis Stazo, συνιδρυτή της Sexteto Mayor Οrchestra στο μπαντονεόν
Παραγωγή: Mel Howard
Xoρεύουν τα ζευγάρια:
Osvaldo Ciliento & Graciela Garcia
Monica Romero & Omar Ocampo
Viviana Bordon & Gabrielbordon
Cesar Coelho & Miriam Coelho
Juan. M Acosta & Valeria Alvarez
Dabel Zanabria & Cyrena Drusine
και το νέο αστέρι Leonardo Luizaga
Τραγουδούν οι:
Marcela Rios & Nestor Rolan

Στην παράσταση παίζουν οι μουσικοί του Sexteto Stazo Mayor:
Luis Stazo
Christian Gerberg
Pablo Woizinski
Bernhard von der Gabelentz
Johannes Henschel
Juan C. Zunini
Jorge Orlando

Info:
Πότε:
9 - 14 Ιουνίου 2009
Πού: Θέατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα-Γουδή
Τιμές εισιτηρίων:
Τρ, Τετ, Πεμ: Α ζώνη: 50€, Β ζώνη: 40€, Γ ζώνη: 30€, Δ Ζώνη: 20€, Ε Ζώνη: 10€
Παρ, Σαβ, Κυρ: Α ζώνη: 55€, Β ζώνη: 45€, Γ ζώνη: 35€, Δ Ζώνη: 25€, Ε Ζώνη: 15€
Ημέρες και ώρες: Τ 9/6 21:00 - Τ 10/6 21:00 - Π 11/6 21:00 - Π 12/6 21:00 - Σ 13/6 21:00 - Κ 14/6 17:00 & 21:00 - Διάρκεια: 2 ώρες, 1 διάλειμμα. Εισιτήρια διαθέσιμα και στα φυσικά σημεία πώλησης.