Φεστιβάλ Μουσικής Πάρου με Βίσση, Onirama, Χατζηγιάννη!

09.06.2009
Tο Φεστιβάλ Μουσικής Πάρου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Στάδιο, υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός των Κυκλάδων.

Tο Φεστιβάλ Μουσικής Πάρου διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Στάδιο, υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός των Κυκλάδων.

Φέτος, το 2ο Φεστιβάλ Μουσικής Πάρου θα διεξαχθεί από 7 έως 17 Αυγούστου και θα φιλοξενήσει μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρασκευή 7 Αυγούστου
ONIRAMA

Oι πρίγκηπες της ελληνικής ποπ σκηνής δίνουν μια μοναδική συναυλία ερμηνεύοντας τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά όπως ¨Μια μέρα θα ‘ ρθεις», « ο Χορός» αλλά και τραγούδια από το πρόσφατο album τους με τίτλο «Κλεψύδρα».


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ - ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
«Η συνάντηση του καλοκαιριού»

O Γιάννης Κότσιρας ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με ανοιχτόκαρδη διάθεση στήνοντας ένα ανανεωμένο συναυλιακό πρόγραμμα το οποίο ξεχωρίζει για το ρυθμό του και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα.
Συνοδοιπόροι του Γιάννη Κότσιρα, η Ραλλία Χρηστίδου και ο Μύρωνας Στρατής.

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εσιτηρίου: 20 ευρώ



Τετάρτη 12 Αυγούστου
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: « What are you waiting for?»

Η απόλυτη ελληνίδα Star - Άννα Βίσση επιστρέφει στo πιο εντυπωσιακό summer tour της καριέρας της! Μια παράσταση γεμάτη από τις καλύτερες στιγμές της, με τραγούδια από τον καινούργιο της προσωπικό δίσκο «Απαγορευμένο», αλλά και με τις αξέχαστες επιτυχίες της, που τόσο πολύ έχουμε αγαπήσει.

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εσιτηρίου: 25 ευρώ




Δευτέρα 17 Αυγούστου
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνει στη σκηνή γεμάτος διάθεση να μας «απογειώσει» για μια ακόμα φορά! Μια συναυλία πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, τη φωνή του, την παρουσία του και την επιθυμία του να μας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία!

Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ξεχωριστή θέση έχει το υλικό από το «7», ένα άλμπουμ που έχει ξεπεράσει τις 70.000 πωλήσεις και έγινε διπλά πλατινένιο. Κομμάτια όπως τα «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)», «Πάρτα όλα δικά σου», «Μη με κοιτάς» και φυσικά το «Ανάποδα» αλλά και παλιότερες επιτυχίες όπως «Ολα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά» φυσικά δεν μπορούν να λείψουν!

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εσιτηρίου: 20 ευρώ