Μεγάλη συναυλία στο opening του Hambo Grill στην καρδιά της Αθήνας

19.06.2009
Η αλυσίδα εστιατορίων ΗΑΜΒΟ GRILL γιορτάζει την άφιξή της στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, Πειραιώς 180, με μια μεγάλη live, δωρεάν συναυλία την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 8 το βράδυ.

Η αλυσίδα εστιατορίων ΗΑΜΒΟ GRILL γιορτάζει την άφιξή της στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, Πειραιώς 180, με μια μεγάλη live, δωρεάν συναυλία την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 8 το βράδυ.

O απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση σας προσκαλεί να απολαύσετε ένα καλοκαιρινό, δροσερό μουσικό event με τους Μάρω Λύτρα, T.N.S, Μηδενιστή, Πέτρο Μπουσουλόπουλο και George & The Hustlers. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο 3ο επίπεδο του ΑΤΗENS HEART κάτω από την μοναδικής αισθητικής ανοιγόμενη οροφή της πόλης, προσφέροντας μια μοναδική θέα του αθηναϊκού ουρανού.

Το Athens Heart, είναι ένα τετραώροφο εμπορικό κέντρο που συνδυάζει ιδανικά το shopping και τη διασκέδαση στην καρδιά της πόλης. Οι επισκέπτες του μπορούν να βρουν επώνυμες μάρκες ένδυσης και υπόδησης ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την ποικιλία των προσφερόμενων υπηρεσιών όπως δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet και πάρκινγκ 750 θέσεων με το χαμηλότερο κόστος στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους χώρους εστίασης του μεγάλου εμπορικού κέντρου συγκαταλέγονται πλέον και τα Hambo, μια αναπτυσσόμενη αλυσίδα εστιατορίων με έμφαση στο γρήγορο, νόστιμο και ποιοτικό φαγητό. Στον κατάλογό του νέου εστιατορίου περιλαμβάνονται υγιεινές σαλάτες, νοστιμότατα ορεκτικά και κυρίως πιάτα ενώ παράλληλα δροσιστικά cocktails και λαχταριστά γλυκά συμπληρώνουν το γεύμα σας προσφέροντας μια απολαυστική γευστική εμπειρία.

Εμπορικό Κέντρο Athens Heart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας

Ώρες λειτουργίας:
Εμπορικά καταστήματα: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-21:00, Σάββατο: 09:00-20:00
Χώροι Εστίασης -Cafe: Δευτέρα - Κυριακή, 09:00-2:00 π.μ.