O Malcolm McLaren στα Public

17.06.2009
O ιδρυτής των Sex Pistols Malcolm McLaren έρχεται στην Αθήνα στις 17 Ιουνίου σε μία ανατρεπτική συζήτηση με θέμα «Οι κανόνες που καταρρίπτεις για να δημιουργήσεις είδωλα».
O ιδρυτής των Sex Pistols Malcolm McLaren έρχεται στην Αθήνα στις 17 Ιουνίου σε μία ανατρεπτική συζήτηση με θέμα «Οι κανόνες που καταρρίπτεις για να δημιουργήσεις είδωλα».

Ο Malcom McLaren, αποτελεί μια θρυλική φυσιογνωμία στο χώρο της μουσικής, της επικοινωνίας και της μόδας. Ο άνθρωπος που μετέτρεψε τους "Sex Pistols" στο πιο hot συγκρότημα, ο ιδρυτής της punk σκηνής στην Αγγλία, ο εισηγητής της rap και του hip hop, συνεργάτης του Steven Spielberg, σκηνοθέτης, εικαστικός καλλιτέχνης, dj, συγγραφέας και δημιουργικός διευθυντής σε διαφημιστικές εταιρείες, σχεδιαστής μόδας, πρώην έτερο ήμισυ της Vivienne Westwood, υποψήφιος δήμαρχος Λονδίνου και παραγωγός ταινιών, όπως η ταινία "Fast Food Nation."

Σε μια εκδήλωση την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μόνο όσοι προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή, ο Malcom McLaren θα αποκαλύψει τα μυστικά που τον οδήγησαν στην επιτυχία σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης του, θα δεχτεί ερωτήσεις και θα συνομιλήσει με το κοινό με συντονιστή τον Θανάση Λάλα σε μια ανατρεπτική συζήτηση με θέμα: «Οι κανόνες που καταρρίπτεις για να δημιουργήσεις είδωλα».

Η επίσκεψη του Malcom McLaren, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Public Views, που εγκαινιάστηκε στο Public Συντάγματος με τη φιλοξενία του Απόστολου Δοξιάδη και αργότερα του Paul Krugman.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Ζύμαρη στο τηλέφωνο 210 - 8181583 ή να αποστέλλετε email με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].