La Pasteria στο The Mall!

24.07.2009
Το La Pasteria στον 4ο όροφο του THE MALL αποπνέει αέρα Ιταλικής μεγαλούπολης, όπως το Μιλάνο, η Φλωρεντία, το Τορίνο κι απευθύνεται σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, για πολλές διαφορετικές ώρες και στιγμές.
Το La Pasteria στον 4ο όροφο του THE MALL αποπνέει αέρα Ιταλικής μεγαλούπολης, όπως το Μιλάνο, η Φλωρεντία, το Τορίνο κι απευθύνεται σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, για πολλές διαφορετικές ώρες και στιγμές.

Το πλεονέκτημα του είναι ότι δεν έχει την όψη και αίσθηση ενός μαγαζιού αλλά πολλών και διαφορετικών.

- Έχει χώρο που ταιριάζει σε οικογένειες ή γονείς με παιδιά που δεν είχαν εστιατόριο να καθίσουν όλοι μαζί μετά τα ψώνια ή τον κινηματογράφο και να φάνε «σαν το σπίτι της μαμάς»... ή ακόμη καλύτερα.

- Οι νεανικές παρέες μπορούν να φάνε ιταλικό φαγητό σε χώρο που θυμίζει bar, με ψηλά τραπέζια και stools, αλλά με service εστιατορίου και χαμηλές τιμές.

- Τα ζευγάρια που επιθυμούν μία πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, ακόμη και μέσα στην κίνηση του THE MALL, μπορούν να την απολαύσουν στους αναπαυτικούς καναπέδες.

- Οι φίλες που θέλουν να ξεκουραστούν από τα ψώνια, να πούνε τα δικά τους χαζεύοντας και την κίνηση του THE MALL από τα τραπεζάκια του μπαλκονιού, αλλά χωρίς να χαλάσουν τη δίαιτά τους, θα αποκτήσουν το δικό τους στέκι.

Το LA PASTERIA στο THE MALL έχει πολλές καινοτομίες που το διαφοροποιούν από τα άλλα εστιατόρια Ιταλικού φαγητού:

- Ένα πολύ βραβευμένο Ιταλικό όνομα που επιμελήθηκε την κουζίνα του: του chef Έκτορα Μποτρίνι.

- Pizza με γνήσια Ιταλική συνταγή και εκτέλεση, που θα «ξανασυστήσει» αυτό το αγαπημένο φαγητό στους τυχερούς πελάτες του LA PASTERIA.

- Ατμόσφαιρα και αίσθηση Ιταλικής πλατείας (piazza), όπου γύρω της αναπτύσσονται διαφορετικοί χώροι φαγητού, αλλά με το ίδιο πάντα προσεγμένο menu και την ίδια περιποίηση.

- Δυο μοναδικά τραπέζια, 8-12 ατόμων, που το ένα θυμίζει αστικό, ευρωπαϊκό σπίτι και το άλλο εξοχική αγροικία περασμένων χρόνων. Αυτά τα τραπέζια προσφέρονται για φιλικές παρέες που θέλουν να μοιραστούν χαρούμενες στιγμές (γενέθλια, γιορτές, επετείους) σε μία σπιτική ατμόσφαιρα.

- Προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που θα συνοδεύει το φαγητό χωρίς να καλύπτει τις κουβέντες των συνδαιτυμόνων.

-«Προσωπική φροντίδα» που φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια, από το στήσιμο του μαγαζιού, το φαγητό, την υποδοχή, έως το «κέρασμα» στο τέλος του γεύματος.