"Singin' in the Rain" στα βήματα του Τζιν Κέλι

12.08.2009
Το πιο κεφάτο και χορευτικό μιούζικαλ του Χόλιγουντ ξετυλίγει με χιούμορ και αθωότητα μια ιστορία από τη «χρυσή» εποχή του κινηματογράφου σε μια παραγωγή που θαμπώνει το θεατή με τα πολύχρωμα κοστούμια εποχής, τα πλούσια σκηνικά και φυσικά τις αξέχαστες χορογραφίες του Τζιν Κέλι.
Το πιο κεφάτο και χορευτικό μιούζικαλ του Χόλιγουντ ξετυλίγει με χιούμορ και αθωότητα μια ιστορία από τη «χρυσή» εποχή του κινηματογράφου σε μια παραγωγή που θαμπώνει το θεατή με τα πολύχρωμα κοστούμια εποχής, τα πλούσια σκηνικά και φυσικά τις αξέχαστες χορογραφίες του Τζιν Κέλι.

Όταν ο ιδιοφυής «ακροβάτης του χορού» Τζιν Κέλι χορογραφούσε το «Singin in the Rain», δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως 57 χρόνια μετά οι χορογραφίες του θα έμεναν ζωντανές και το έργο του θα ταξίδευε ως θεατρικό μιούζικαλ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το «Singin' in the Rain» (Τραγουδώντας στη Βροχή), από 21 Οκτωβρίου και για οκτώ μοναδικές βραδιές παρουσιάζεται στο θέατρο Badminton με τις χορογραφίες του αξέχαστου Τζιν Κέλι, μέσα από τα βήματα του Τιμ Φλέιβιν.

Το μυθικό tap-dancing μιούζικαλ «Singin’ in the Rain», η θεατρική εκδοχή της ομώνυμης ταινίας που κυκλοφόρησε το 1952 από το αχτύπητο συγγραφικό δίδυμο Betty Comden-Adolph Green με πρωταγωνιστή τον χορευτή-σταρ Τζιν Κέλι, αναβιώνει ζωντανά στη σκηνή, με όλη την κεφάτη μεγαλοπρέπειά της, από την εταιρεία των μεγάλων επιτυχιών UK Productions.

Την εταιρεία που αναλαμβάνει το παγκόσμιο ταξίδι «σταθμών» του μουσικοχορευτικού θεάτρου, όπως η παράσταση «Beauty and The Beast» που απολαύσαμε στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2007.

Ζήστε το πιο χορευτικό μιούζικαλ από τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ και τραγουδήστε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια στην ιστορία της μουσικής κωμωδίας, όλα δημιουργίες του θρυλικού διδύμου Nacio Herb Brown και Arthur Freed. Μελωδίες όπως Good Morning, Make ’em Laugh, Moses Supposes, You were Meant For Me και φυσικά το πασίγνωστο Singin’ in the Rain ζωντανεύουν από το λαμπερό καστ της πλούσιας λονδρέζικης παραγωγής. Το καστ αποτελείται από 23 ηθοποιούς, ενώ συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα.

Στριφογυρίζοντας την ομπρέλα του κάτω από τη βροχή στα βήματα του αξέχαστου «μάστερ της κλακέτας», ο βραβευμένος με «Laurence Olivier Αward» ηθοποιός Τim Flavin στο ρόλο του Don Lockwood, θα μας ταξιδέψει στην εποχή της παρακμής του βωβού κινηματογράφου και της εμφάνισης των «talkies», των πρώτων ταινιών με ήχο, διαλόγους και μουσική.

Kαι εμείς θα σιγοψιθυρίσουμε μαζί του «I’m singing in the rain, Just singing in the rain, What a glorious feeling, I’m happy again?», αφού όπως έχουν γράψει οι βρετανικές εφημερίδες, «Όταν ο Θεός έφτιαξε το μιούζικαλ, είχε στο νου του τον Tim Flavin».

21 - 25 Οκτωβρίου 2009
Θέατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα-Γουδή

Παραγωγή: ADaM Productions

Τιμές εισιτηρίων:
Τετ - Πέμπ - Παρ 17:00
Α ζώνη: 56€
Β ζώνη: 46€
Γ ζώνη: 36€
Δ ζώνη: 24€
Ε ζώνη: 12€ Σάβ 17:00 - Κυρ 17:00 & 21:00
Α ζώνη: 62€
Β ζώνη: 52€
Γ ζώνη: 42€
Δ ζώνη: 30€
Ε ζώνη: 18€

Παρ - Σάβ 21:00
Α ζώνη: 68€
Β ζώνη: 58€
Γ ζώνη: 48€
Δ ζώνη: 36€
Ε ζώνη: 24€

Ημέρες και ώρες: Τετάρτη 21:00, Πέμπτη 21:00, Παρασκευή 17:00, 21:00, Σάββατο 17:00, 21:00, Κυριακή 17:00, 21:00.