Πίτσα στιγμής μαργαρίτα

12.03.2009

Χρόνος παρασκευής: 20 λεπτά
Ατομα: 4

Υλικά

  • 10 φέτες ψωμί του τοστ
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 1/3 φλιτζάνι νερό
  • λίγο αλάτι

Για τη γέμιση

  • 2 ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες
  • 1 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας ανακατεμένη με κέτσαπ
  • 8 φέτες τυρί του τοστ ή τυρί γκούντα τριμμένο σε χοντρό τρίφτη

Εκτέλεση

1ο ΒΗΜΑ: Παίρνουμε ταψάκι στρογγυλό ή τετράγωνο και το λαδώνουμε.

Στρώνουμε τις φέτες του τοστ χωρίς την κόρα.

Φτιάχνουμε χυλό παχύ με το αλεύρι, το νερό και το λάδι. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε μπολ βαθύ με το πιρούνι.

Ρίχνετε το χυλό πάνω από τις φέτες του τοστ κι αφήνουμε για 10 λεπτά. Ανάβουμε το φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά.

2ο ΒΗΜΑ: Βγάζετε τη βάση και ρίχνετε το μισό τυρί, την ντομάτα και πάλι τυρί.

Βάζουμε στον φούρνο για 10-15 λεπτά πάλι.