Ραβιόλια με μανιτάρια

19.03.2009
Ο,τι πιο εύκολο για ένα γεύμα με φίλους!

Τι έχουμε:

  • 1 πακετάκι ραβιόλια
  • αλάτι

Για τη σάλτσα:

  • 1 κεσεδάκι μανιτάρια
  • 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος MEGGLE
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές μαργαρίνη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τι κάνουμε:

Σε ένα τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη, σοτάρουμε τα μανιτάρια για 1-2 λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμισθεί το αλκοόλ.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος MEGGLE, το αλάτι, το πιπέρι, ανακατεύουμε, βράζουμε για 2-3 λεπτά και όταν η σάλτσα δέσει, κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Βράζουμε τα ραβιόλια σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 3-4 λεπτά, έως ότου ανέβουν στην επιφάνεια.

Σερβίρουμε σε πιάτα, περιχύνοντας τα ραβιόλια με τη σάλτσα των μανιταριών.

Συμβουλή

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για ραβιόλια ζυμαρικά της αρεσκείας μας.

το κατάλληλο κρασί Λευκό αρωματικό Ηπείρου.