Μελιτζάνες τηγανητές με κύμινο, ντομάτα και γιαούρτι

26.11.2009

Tηγανίζουμε δύο μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους. Στο μεταξύ, έχουμε ετοιμάσει μια εύκολη σάλτσα ντομάτας, βράζοντας για 15 λεπτά στο τηγάνι μία μεγάλη ώριμη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, μια ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο, 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε τις μελιτζάνες με τη σάλτσα ντομάτας, ψιλοκομμένο μαϊντανό κι από πάνω στραγγιστό γιαούρτι που έχουμε ανακατέψει με μία σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο και 1 κουτ. γλυκού κύμινο.

H νοστιμιά τους δεν περιγράφεται!