Αυτιάς: Η άγνωστη ιστορία της οικογένειας του!

11.07.2011
Για την άγνωστη ιστορία της οικογένειας του μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι». Ο γνωστός παρουσιαστής βαθύτατα συγκινημένος και με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο μίλησε για τη ιστορία αυτή

Για την άγνωστη ιστορία της οικογένειας του μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι». Ο γνωστός παρουσιαστής βαθύτατα συγκινημένος και με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο μίλησε για τη ιστορία αυτή, όταν η οικογένεια του πατέρα του ξεριζώθηκε στη Μικρασιατική καταστροφή.

Ο παππούς, η γιαγιά και ο πατέρας του έχασαν τότε όλο το βιος τους και μία οικογένεια από την Κύπρο τους βοήθησε στη δύσκολη εκείνη στιγμή. «Άνοιξε την αγκαλιά της και προσέφερε στέγη, φαγητό και δουλειά στους δικούς μου» είπε συγκινημένος.

Αποκάλυψε επίσης ότι η οικογένεια από την Κύπρο ζήτησε από τον παππού του να μεγαλώσουν τον πατέρα του εκείνη, προφέροντας του μία άνετη ζωή. Ωστόσο, εκείνος δεν ήθελε να αποχωριστεί την οικογένεια του. Και κατέληξε ο πάντα συγκινημένος Αυτιάς με την υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα του ότι θα πάει στην Κύπρο και θα βρει την οικογένεια αυτή.