Ο Θερού ανάμεσα στην Άνιστον και τη μαμά της!

25.07.2013
Ουσιαστικό ρόλο "πυροσβέστη" λέγεται ότι ανέλαβε ο αρραβωνιαστικός της διάσημης ηθοποιού θέλοντας να "βοηθήσει" την κατάσταση για τη μέλλουσα πεθερά του.

Ο γάμος της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) πήρε ακόμη μια αναβολή λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων του ζεύγους. Οι δύο ηθοποιοί γυρίζουν αυτό τον καιρό τις νέες τους ταινίες, οπότε δεν έχουν χρόνο για να οργανώσουν και τον γάμο τους, όπως τον θέλουν.

Στο μεταξύ, όμως, λέγεται ότι ο 41χρονος Θερού εκμεταλλεύεται αυτό το χρονικό διάστημα για να πείσει την καλή του να καλέσει τη μαμά της στον γάμο.

Η 44χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ σταμάτησε να μιλά στη μαμά της, Νάνσι Ντάου (Nancy Dow) το 2000, όταν εκείνη έγραψε ένα βιβλίο για τη σχέση της με την κόρη της και άρχισε να δίνει παντού αποκαλυπτικές –και καθόλου κολακευτικές- συνεντεύξεις επ' αυτού.

Ενδεικτικό μάλιστα της κατάστασης είναι πως όταν η Τζεν παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) η μαμά της δεν πήρε προσκλητήριο.

Σε αυτό τον γάμο όμως, φαίνεται ότι ο γαμπρός το έχει βάλει σκοπό να την έχει την πεθερούλα παρούσα όταν παντρεύεται την κόρη της.

Κάτι η πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της η Νάνσι, κάτι ο χρόνος που σίγουρα κάτι γιάτρεψε, οι φήμες θέλουν τον Θερού να βρίσκεται "σε καλό δρόμο" ως προς τον στόχο του.

Ζ. Κ.