Ο Χιου Γκραντ σταμάτησε να τα... βάφει!

25.07.2013
Στο κλαμπ των γκριζομάλληδων φαίνεται ότι αποφάσισε να μπει ο διάσημος βρετανός ηθοποιός που δείχνει να συμφιλιώνεται με το άγγιγμα του χρόνου.

Στον δρόμο που ακολουθούν εδώ και χρόνια ο Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) και ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) φαίνεται ότι περπατά εδώ και λίγες μέρες ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) αφήνοντας τα μαλλιά του στο φυσικό τους χρώμα που δεν είναι άλλο από το… γκρι!

Στα 51 του χρόνια, η διάσημος ηθοποιός -ο οποίος παρεμπιπτόντως έγινε πατέρας δύο φορές χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς- έβαφε τα μαλλιά του προς το… κομοδινί, μέχρι πρότινος.

Μάλιστα, στις τελευταίες εμφανίσεις του είχε φανεί ένα παράξενο, ανάμεικτο χρώμα καθώς μάλλον πριν αποφασίσει να σταματήσει τη βαφή οι αποχρώσεις μπερδεύτηκαν.

Πάντως, όταν χθες εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Alpha Papa" στο Λονδίνο το κεφάλι του ήταν ξεκάθαρα πιο "ασημένιο", χωρίς όμως το γεγονός αυτό να του στερεί τίποτα από τη γοητεία του.

Κατά σύμπτωση, φαίνεται ότι αυτή τη στροφή προς το πιο φυσικό συμμερίζεται αυτό τον καιρό και η πρώην αγαπημένη του Γκραντ, Λιζ Χάρλεϊ (Liz Hurley) η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα με τα χέρια της εμφανώς "στην τύχη τους". Τόσο πρησμένα και απεριποίητα που έδειχναν τελείως γερασμένα. Ποιος ξέρει...

Ζ. K.