Κέλι Μπρουκ: 20 πόζες της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο [photos]

22.04.2015
Η Κέλι πέρασε δύσκολα - σχέσεις καταστράφηκαν, δουλειές χάλασαν, φίλοι την πρόδοσαν - σήμερα τραβάει μια κόκκινη γραμμή, και ξεκινάει από την αρχή!

Η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ από την Σελίδα 3 της The Sun για να φτάσει να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο κορμί για φωτογράφηση σε ανδρικά περιοδικά. Η 35χρονη πέρασε δύσκολα - σχέσεις καταστράφηκαν, δουλειές χάλασαν, φίλοι την πρόδωσαν - σήμερα τραβάει μια κόκκινη γραμμή, και ξεκινάει από την αρχή! Νέος άντρας, νέο σώμα και μια νέα ζωή στο Λος Άντζελες. Μετά τον τοξικό χρόνο με τον πρώην αγαπημένο της David McIntosh, δίνει συνέντευξη στο περιοδικό Fabulous και παραδέχεται ότι «ένιωθε προδομένη σε καθημερινή βάση». Σήμερα όμως είναι πιο αδύνατη, πιο γυμνασμένη και με έναν Γάλλο άντρα στο πλάι της, τον Jeremy Parisi.

Και η ζωή μοιάζει όμορφη... όπως και οι 20 all time classic πόζες της!

Η πρώην Πιο Σέξι Γυναίκα στον Κόσμο σύμφωνα με το FHM, έχει δηλώσει ότι έχει εκμεταλλευτεί τα κάλλη της για να γυρίσει τον πλανήτη, να γίνει γνωστή και να κάνει καριέρα, αλλά υπογραμμίζει ότι αυτή δεν είναι η μόνη πλευρά της προσωπικότητάς της: «Αν θέλουν να με βλέπουν έτσι (χαζογκόμενα) δεν με νοιάζει. Έχω πληρώσει τους λογαριασμούς μου, δεν έχω πάρει κάτι από κανέναν, δεν έχω παντρευτεί κάποιον για τα λεφτά του», δήλωνε η καστανή σεξοβόμβα η οποία έχει απορρίψει πρόταση Γάλλου μεγιστάνα να περάσει μια βραδιά μαζί της με αντάλλαγμα 1 εκατ. δολάρια(!)

Η Κέλι έχει υπάρξει σε δεσμό με τους ηθοποιούς Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) και Μπίλι Ζέιν (Billy Zane) και με τον σταρ του ράγκμπι Τομ Έβανς (Thom Evans).