Πόσο άλλαξε η Κόρντεϊ Κοξ: Αβυσσαλέο ντεκολτέ και παγωμένο από τις πλαστικές χαμόγελο [photos]

22.04.2015
Φόρεσε ένα κατακόκκινο εφαρμοστό φουστάνι που τόνιζε τις όμορφες καμπύλες του σώματός της και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Εμφραγματα προκάλεσε η Κόρντεϊ Κοξ με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της σε εκδήλωση που έγινε στο Λος Αντζελες για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία «Just before I Go». Η 50χρονη σήμερα ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή από τη διάσημη σειρά «Τα Φιλαράκια» ως Μόνικα, φόρεσε ένα κατακόκκινο εφαρμοστό φουστάνι που τόνιζε τις όμορφες καμπύλες του σώματός της και συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα. Δεν ήταν ωστόσο λίγοι αυτοι που σχολίασαν το παγωμενο από τις πλαστικές επεμβάσεις χαμόγελό της...

Παρών ήταν ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος μάλιστα παντρεύτηκε πρόσφατα την σύντροφο του, αλλά και ο κατά δώδεκα χρόνια νεότερος αρραβωνιαστικός της, Τζόνι Μακ Ντεντ. Η κολλητή της Τζένιφερ Ανιστον δεν θα μπορούσε να λείπει από κοντά της μια τέτοια ημέρα….

Σημειώστε πως το 1994, η Κοξ πήρε μέρος στην οντισιόν για τα «Φιλαράκια» για το ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν. Τελικά πήρε το ρόλο της Μόνικα Γκέλερ, όπως και η ίδια αρχικά επιθυμούσε. Η σειρά, όπως όλοι ξέρουμε, απογειώθηκε και έγινε τεράστιο τηλεοπτικό φαινόμενο διαρκώντας 10 ολόκληρα χρόνια! Σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες, η Κοξ μαζί με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της, έγιναν τα πιο ακριβοπληρωμένα τηλεοπτικά αστέρια λαμβάνοντας 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο στους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς.