Πόσες χιλιάδες ευρώ ξοδεύει η Μενεγάκη για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης;

24.04.2015
Πριν λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και καρπό αυτή τη φορά του έρωτά της με το Μάκη Παντζόπουλο κι αυτή την περίοδο, ως γνωστόν, απουσιάζει από την εκπομπή και βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι.

Η ωραία Ελένη, όμως, σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό, δεν τρέχει μόνο και δε φτάνει λόγω μπέμπας. Επιπλέον, το έχει ρίξει σε εντατική γυμναστική και διατροφή προκειμένου να γυρίσει στην «Ελένη» της πιο αδύνατη, πιο λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ.

Το έχει ρίξει στη γιόγκα, κάνει μπάνια στην εσωτερική πισίνα του σπιτιού της, έχει δημιουργήσει κι ένα mini γυμναστήριο στο οποίο προπονείται, φυσικά, όλα με την καθοδήγηση ειδικών ατόμων, των καλύτερων στον τομέα τους, ενώ την ίδια στιγμή ακολουθεί αυστηρή διατροφή.

Τέλος, προκειμένου να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη χαλάρωση, η Ελένη φροντίζει την επιδερμίδα της με ένα από τα πιο ακριβά έλαια του κόσμου, το λάδι αργκάν, προερχόμενο από το Μαρόκο, το οποίο κάνει θαύματα για το δέρμα.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι έχουν το κόστος τους και λέγεται ότι η ωραία Ελένη ούτε λίγο ούτε πολύ έχει ξοδέψει περίπου 25.000 Ευρώ.