Ζυγούλη: «Θα συγχωρούσα την απιστία, αλλά θα τον έστελνα σπίτι του»

24.04.2015
Στην εκπομπή «OK» του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε καλεσμένη η Κάτια Ζυγούλη κι έδωσε απαντήσεις σε ζουμερές ερωτήσεις, όπως το θέμα γάμος, απιστία, αλλά έκανε και το δικό της σχόλιο για όσα έχουν ακουστεί σχετικά με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη.

«Μιλάμε για τον Σάκη. Ο Σάκης είναι τυφώνας. Είναι μια κινητή ενέργεια. Είναι οραματιστής. Θέλει να κάνει πράγματα που κανείς δεν πίστευε ότι θα τα κάνει που ο ίδιος δεν πίστεψε ότι θα τα κάνει. Γι’ αυτό του φαίνεται τώρα ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην καριέρα του και είναι. Γιατί είναι ένα τεράστιο βήμα. Το δουλεύει, το πιστεύει, το αγαπάει πάρα πολύ. Πιστεύω πραγματικά ότι θα το κάνει τέλεια. Δε με νοιάζει τι λένε τι άλλοι. Εγώ ξέρω πόσο δουλεύει και πόσο αφοσιώνεται όταν κάνει ένα project που το πιστεύει ο ίδιος», επεσήμανε η Κάτια.

Ένα καυτό ερώτημα που πλανάται στον αέρα εδώ και καιρό είναι εάν τελικά με το Σάκη θα χορέψουν το χορό του Ησαΐα.

«Εάν συμβεί γάμος, θα είναι αστραπιαίο, πιστεύω εγώ. Θα γίνει δηλαδή έλα, πάμε σε μία εβδομάδα να το κάνουμε».

Θα συγχωρούσε απιστία από το σύντροφό της; Ναι μεν, αλλά… «Θα τον συγχωρούσα με όλη μου την καρδιά, καθώς είμαι μία αγία και θα τον έστελνα στο σπίτι του!», απάντησε η Κάτια.

Σε ερώτηση του Θέμη εάν έχει κοιτάξει κινητό, κρυφακούσει, τσεκάρει γραπτά μηνύματα ή κάνει παρακολούθηση, η απάντηση ήταν «τα έχω κάνει όλα» αν και αμέσως μετά διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει παρακολούθηση. Βέβαια και για τα υπόλοιπα είπε ότι αποφάσισε να μην ξαναμπεί στη διαδικασία «επειδή όποιος ψάχνει κάτι βρίσκει» και στο παρελθόν είχε βρει κάτι που αποδείχθηκε λάθος.